Kerstshow Groencentrum Witmarsum

Het is weer tijd voor Kerst, de periode van het jaar waarin we genieten van gezelligheid, lichtjes en vreugde. Bij Groencentrum Witmarsum in Friesland zijn we er helemaal klaar voor om je in de Kerstsfeer te brengen met onze kerstshow.
 

Vanaf eind oktober is de winkel helemaal omgetoverd tot een magische Kerstwereld. En dit jaar is ons thema extra bijzonder: je beleeft de Schaats Elfstedentocht in Kerstsfeer.
 

We nemen je mee met een betoverende schaats Elfstedentocht door ons tuincentrum. Overal zie je fonkelende lichtjes, mooie versieringen en ruik je heerlijk geurende kerstbomen.
 

Bij de ingang bind je je schaatsen onder en ontvang je vanaf zaterdag 11 november een stempelkaart. Tijdens je reis door ons kerstparadijs kom je langs stempelposten van de elf steden en kun je je stempels verzamelen. Je begint bij Leeuwarden en eindigt na het bruggetje van Bartlehiem, gevolgd door Dokkum, weer in Leeuwarden. Als je de gehele Elfstedentocht hebt afgelegd en alle stempels hebt verzameld, verdien je een exclusief Elfstedenkruisje!

 

It giet oan bij Groencentrum Witmarsum, en ervaar de magie van Kerstmis bij de Kerst Elfstedentocht!

Leeuwarden

Gefeliciteerd, je hebt de Kerst Elfstedentocht volbracht! Hier is waar je reis eindigt. Als je stempelkaart compleet is met stempels van alle elf steden, ontvang je als beloning een exclusief Elfstedenkruisje! We hopen dat je hebt genoten van de kerstsfeer en de unieke ervaring van de Kerst Elfstedentocht.

De feestdagen zijn weer achter de rug, grote kans dat de kerstboom al behoorlijk begint uit te vallen. Tijd om de kerstboom en kerstgroen te recyclen!

Lees meer...

Hier zijn enkele inspirerende ideeën voor groene decoratie die jouw kersttafel omtoveren tot een visueel feest.

Lees meer...

Ontdek de ultieme tips om je kerstboom langdurig mooi te houden en de feestelijke geest levendig te houden.

Lees meer...