Elho

Elho green basics: bewust en gerecycled

Elho geeft kunststof een tweede leven onder de naam: green basics. Deze groene lijn is helemaal gemaakt van gerecycled kunststof. Alleen het beste kunststof uit de markt wordt gebruikt om er via een geavanceerd proces prachtige nieuwe potten van te maken. Net zo mooi en kleurvast als de andere elho producten, maar nog beter voor de wereld.

green basics, elho 's bijdrage aan een bewust, duurzaam en gezond leven!

 


 

 

 

 

 

1 - 36 van 48 producten

green basics grow set
 

Creëer je eigen verticale groei tuinje met deze handige green basics growset. De kweek bakjes zijn speciaal ontwikkeld voor het kweken van groenten, fruit, planten en bloemen, en zijn makkelijke te stapelen. In verschillende leuke kleuren en erg handig als je niet zoveel ruimte hebt. 

 

 

 

 

green basics trough mini
 

Wat een schatje! De kleinste aanwinst in het green basics assortiment is deze mini plantenbak. Of kunnen we beter bakje zeggen. Extra handig voor een smalle vensterbak maar ook leuk in de keuken, met lekker geurende kruiden erin. Ideaal!

 

 

 

 

 

green basics growhouse
 

Het zelf kweken van eigen planten en groente is helemaal hip. Met het green basics kweekhuisje wordt het daarmee nog leuker! Handig voor in de keuken wanneer je er kruiden in kweekt. Maar zeker ook geschikt om stekjes te maken voor groente zoals tomaat of komkommer.

 

 

 

Het huisje bestaat uit drie onderdelen: het huisje, de kweektray en de schotel. Je kunt dan nog kiezen uit twee maten, small en medium. 

 

 

green basics plantlabels
 

Een onmisbaar item voor in de tuin! De green basics plantlabel zorgt er voor dat je altijd weet waar en wat je aan het kweken bent. Zeer handig in gebruik door dat het label meerdere keren te gebruiken is. Schrijf er met een gewone stift op (geen permanent maker) en maak hem schoon als je hem opnieuw wilt gebruiken.

 

 

 

 

green basics scoops
 

Als je heerlijk wil genieten van het tuinieren, zijn gadgets daarvoor altijd meer dan welkom! Zo ook de green basics schep. Ligt comfortabel in de hand door zijn ergonomische design en is de schep voorzien van een maataanduiding. Op die manier weet je precies hoever je aan het graven bent.