Rouwwerk

Groencentrum Witmarsum zorgt er ook voor dat er passende decoratie aanwezig is bij speciale gelegenheden, of deze nou feestelijk of verdrietig is. Voor deze speciale gelegenheid maken wij graag een persoonlijk samengesteld bloemenarrangement die je helpt met het genieten of verwerken van deze gelegenheid. Voor een mooi samengesteld rouw- of trouwboeket kom je naar Groencentrum Witmarsum.

Bloemen


 

Rouwarrangementen

Dit bijzondere werk mogen wij met regelmaat maken. Een overlijden is een vreselijke gebeurtenis waarbij het bloemwerk van grote betekenis kan zijn. Wij proberen de wensen van de overledene of nabestaanden zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Het begint met een gesprek waarin wij de wensen inventariseren. Hier geven wij je graag de ruimte voor persoonlijke voorkeuren. Wij helpen je graag met het verzorgen van het bloemwerk, dit blijft altijd een eer om te mogen doen. Wij helpen graag, al is het maar met een klein onderdeel, bij het afscheid nemen van die speciale persoon.
 

Bloem met een betekenis

Wil jij ook een goede indruk maken? Kies een bloem met betekenis. Wil je iemand bedanken, een hart onder de riem steken, 'zomaar' een bloemetje geven of een romantische sfeer creëren? Dan is het nog leuker als je kiest voor een bloem met betekenis, dit geeft een extra accent. Al tijden hebben bloemen een betekenis. Op schilden, kastelen, vlaggen, schepen en kleding brengen mensen al eeuwen bloemen aan. De laatste tijd zijn bloemen ook steeds vaker terug te vinden in tatoeages. Er zijn veel verschillende bloemen die bij bepaalde situaties passen, bijvoorbeeld deze:

  • Rozen, deze staan symbool voor de liefde 
  • Lelies, deze staan symbool voor geluk
  • Klaproos, deze staan symbool voor troost

Je kunt op de pagina bloemen met een betekenis een compleet overzichten van veel bloemen en hun betekenis.

Extra lang genieten van je bloemen

Wij willen graag dat je lang kunt genieten van jouw bloemen. Wanneer bloemen in een boeket wat minder worden kun je ze heel leuk opnieuw gebruiken in bijvoorbeeld kleine vaasjes. Zet een groep kleine verschillende vaasjes op een dienblad en maak de stelen van de bloemen korter. Zo passen ze mooi in de vaasjes en creëer je zelf een prachtig arrangement. Neem voor een prachtig boeket eens een kijkje bij ons aanbod snijbloemen. Ons binderijteam is er voor al je bloemen wensen. Zij helpen je graag met het samenstellen van een mooi boeket of speciaal arrangement.  Ons binderijteam heeft passie voor het vak, is creatief en zeer behulpzaam. Neem een kijkje op onze website of kom langs in ons tuincentrum in Witmarsum nabij Kampen, De Bieren en Hemert. Voor vragen kan je gerust langskomen of je kan via het contactformulier, de telefoon of via een e-mail contact met ons opnemen.

Snijbloemen