XXL Kamerplanten

XXL kamerplanten zijn de speciale kamerplanten waar wij extra grote varianten van verkopen. Voor een echte urban jungle, of een grote ruimte die wel wat groen kan gebruiken zijn de XXL kamerplanten een goede uitkomst. Een grote stoere pot gevuld met een XXL Monstera Variegata bijvoorbeeld is een echte eyecatcher in het interieur en geeft het interieur meteen een hele andere uitstraling. Grote kamerplanten of kleine boompjes voor in huis kunnen de ruimte een andere sfeer meegeven, zowel een stoere uitstraling als een speels effect. Natuurlijk ligt het er ook aan hoe je de XXL kamerplanten combineert, bijvoorbeeld met een strakke en klassieke pot, of een stoere en robuuste pot. Zo zijn er verschillende mogelijkheden én natuurlijk ook verschillende XXL kamerplanten waar je uit kunt kiezen!

 

 

 

XXL kamerplanten voor een echte urban jungle

Als je van kamerplanten houdt, kan het je waarschijnlijk niet gek en groot genoeg. De groene juweeltjes zijn onze exclusieve planten, de Air So Pure planten zorgen voor een gezondere lucht en de klein duimpjes zijn klein maar fijn. Echter willen de echte planten liefhebbers natuurlijk de grootst mogelijke opties, en die hebben we bij Groencentrum Witmarsum! De XXL kamerplanten zijn de echte stoere grote kamerplanten, waarmee je jouw urban jungle pas echt compleet maakt. Met veel liefde en aandacht kunnen sommige planten erg groot worden, maar wij helpen je graag door XXL kamerplanten aan te bieden! Zo weet je precies dat de kamerplanten daadwerkelijk XXL zijn en hoef je ze alleen nog maar goed te verzorgen.

XXL kamerplanten groencentrum Witmarsum

 

De Wout XL kamerplant

De Wout XL is één van onze groene eyecatchers voor in het interieur die je zelfs gemakkelijk online in onze webshop kunt bestellen. 

  • De Wout XL heeft een luchtzuiverende werking
  • Wout XL heeft een lengte van 210-220 centimeter
  • De robuuste stam en volle bladerkroon maken de Wout een opvallende verschijning in het interieur.
  • Af en toe een scheut water is al genoeg om Wout goed te verzorgen!
  • Wout is al voor een heel groot deel volgroeid wanneer deze bij jou terecht komt, dat betekent dat je zeker weet dat je een mooie grote xxl kamerplant hebt!

 

XXL kamerplanten groencentrum Witmarsum

 

Meer XXL kamerplanten van Groencentrum Witmarsum

De Wout XL is een kamerplant die je in onze webshop kunt bestellen, echter hebben wij in ons groencentrum nog diverse andere XXL kamerplanten. Voor het laatste nieuws over onze XXL kamerplanten kun je onze kamerplanten specialist aanspreken, zodat je weet welke speciale XXL kamerplanten wij op dat moment in ons assortiment hebben. De extra grote kamerplanten kunnen bepaalde varianten zijn van kamerplanten die je al kent. Je kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende XXL kamerplanten:

  • Bananenplant XL
  • Palm Kentia Howea Large
  • Pachira Aquatica XL
  • Ficus Lyrata Large

En zo zijn er verschillende grote varianten kamerplanten en kleine boompjes verkrijgbaar in ons assortiment!

 

Bezoek Groencentrum Witmarsum voor XXL kamerplanten en andere groene juweeltjes

Niet alleen voor XXL kamerplanten, maar ook voor andere bijzondere groene juweeltjes ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag om speciale kamerplanten te vinden die bij jou en jouw wensen passen. Voor vragen of adviezen over de verzorging kun je onze kamerplanten specialisten natuurlijk altijd om tips vragen, dan helpen we je graag verder. Graag tot ziens bij Groencentrum Witmarsum!