Keuken en servies

Keukenservies: maak je maaltijd nog mooier!

Wie is er niet gek op lekker eten? Een heerlijke maaltijd wordt nog mooier als de presentatie goed is en daar kunnen wij je natuurlijk goed bij helpen. We hebben namelijk een aantal prachtige merken in ons assortiment waar het water in de mond zal lopen. MiCa en Poefjuh zijn onze mooie merken die een extra plekje in de spotlight verdienen.

 

MiCa decorations: Klassiek én trendy

Het MiCa keuken servies zou standaard moeten zijn in ieder huishouden. De collectie gaat van tijdloze klassiekers naar inspirerend om, letterlijk, je vingers bij af te likken! Ben je gek op dat retro, glanzende keramiek met een mooi kleurverloop? Of kies je liever voor een uni kleur, wellicht met een motief erin? Ga je voor kleur met mooie printjes, waar je direct vrolijk van wordt? Bij MiCa zit het allemaal in de collectie. Prachtige borden, mooie glaswerk, schalen, karaffen en natuurlijk ook bijpassende vazen en textiel om je tafel mee af te maken, Het complete plaatje vind je bij MiCa!


Tafel dekken als een pro

Bij MiCa maken ze van iedere maaltijd een feestje, want je kunt er niet alleen de mooiste borden, serveerschalen, glaswerk, karaffen, kommetjes en presentatie borden vinden, maar je kunt het gelijk afmaken met prachtige stoffen servetten, placemats, vazen, kaarsen, keukendoeken en alles wat je maar kunt bedenken om je tafel te dekken als uit een boekje. Zeg eens eerlijk, dat willen we toch allemaal wel?

 

Poefjuh: Netherlands keuken servies met een mediterraans gevoel

Ben je gek op ambachtelijk keukenservies? Borden en mokken die door ambachtslieden met de hand gevormd en beschilderd worden? Dan is het Nederlandse Poefjuh een prachtig merk om in de gaten te houden!


Ambachtelijk keramiek

Poefjuh combineert kunst en functionaliteit om unieke en handgemaakte items voor in de keuken voor je te maken, waarbij je je waant aan de mediterraanse kust. De collectie wordt handbeschilderd in Turkije, waarbij kleur en prachtige en sierlijke bloemmotieven de boventoon voeren. Krachtig rood, rustig blauw of vrolijk groen. Poefjuh is letterlijk een feestje op tafel.

Elk handgemaakt keramisch stuk is uniek en heeft zijn eigen onderscheidende karakter en charme. Dit komt omdat elk stuk met de hand wordt gevormd, met behulp van traditionele technieken en gereedschappen, en geen twee stukken zijn ooit precies hetzelfde. Dit maakt elk handgemaakt keramisch stuk echt uniek en een perfecte toevoeging aan elk huis.


Collectie keuken servies

Salades serveren in prachtige schalen, olijven in kleine kommetjes, versgebakken brood met olijfolie, peper en zout op platte borden, water met komkommer en citroengras worden uit karaffen geschonken in de bijpassende mokken. Een complete beleving om je maaltijd nóg lekkerder te laten smaken. Handgemaakt en duurzaam keramiek is nu voor iedereen toegankelijk. 
 


Keuken Servies kopen bij Groencentrum Witmarsum

Natuurlijk zie je onze collectie en denk je direct: dat wil ik! Dat snappen wij en daarom kopen we alleen de mooiste en meest originele merken in! Tover iedere maaltijd om naar een feestje en maak van je tafel een plaatje om naar te kijken én om van te eten met onze kwalitatieve keuken serviezen. Of je nu houdt van tijdloos klassiek, super trendy of een non-stop vakantiegevoel, het komt allemaal voor in ons assortiment. Kom je snel een kijkje nemen? Je bent van harte welkom in Witmarsum!