Bloeiende kamerplanten

Wil jij een bloeiende kamerplant kopen? Kom dan gezellig langs Groencentrum Witmarsum. Wij verkopen in ons groencentrum enorm veel grote kamerplanten, bloeiende planten, tuinplanten en nog veel meer andere plantjes. Bekijk ons volledige assortiment in de winkel, dus kom snel een keer bij ons langs!

Openingstijden

1 - 5 van 5 producten

Bloeiende plant kopen - Witmarsum

Wist je dat het in huis hebben van bloeiende kamerplanten enorm goed is voor het binnenklimaat in jouw huis? Naast het gezonde element van de bloeiende planten, fleuren ze natuurlijk ook direct jouw interieur op. Denk maar eens een mooie felgekleurde Orchidee of Bromelia in en tover ook jouw woonkamer tot leven. Over het algemeen vragen de bloeiende kamerplantjes wel iets meer aandacht, maar daar krijg je dan ook de mooiste bloemen voor terug! Onze kamerplanten zijn werkelijk verkrijgbaar in allerlei kleuren: roze bloemen, witte bloemen, geel, blauw, oranje noem het maar op. Alle mixen van kleuren: maak het zo gek als je zelf wilt! De meeste bloeiende kamerplanten staan het liefst op een lichte standplaats met het licht van zon op ze gericht. Je kunt (naast het water geven) ook de plantjes kamerplantenvoeding geven in hun bloeiperiode. Ook zijn verschillende bloemen zoals de Cyclaam, Hortensia, Primula & het Kaapsviooltje dol op een voetpad. 

Groencentrum Witmarsum | Bloeiende kamerplanten | Orchidee

Hoe verzorg ik mijn bloeiende kamerplant?

De verzorging van een kamerplant is uiterst belangrijk, zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat het gietwater lauw is en verzorg jouw kamerplanten eenmaal in de week op een fijne sproeibeurt. Tip: je kunt jouw bloeiende planten ook tijdens een lichte regenbui lekker buiten zetten. Verder is het belangrijk om na de bloeiperiode het water terug te brengen op 1 maal per week. Je hoeft de plantjes nu ook geen plantenvoeding meer te geven. In het voorjaar kan jouw plant verpot worden, gebruik hiervoor wel de juiste potgrond. Lees bovendien zorgvuldig de verzorgingstips die vaak bij een kamerplant wordt meegeleverd. Kom langs in ons tuincentrum in Witmarsum voor ons compleet assortiment bloeiende kamerplanten en laat je adviseren door een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder! 

Bloeiende kamerplanten soorten - Witmarsum

Er zijn tal van bloeiende planten verkrijgbaar in ons groencentrum. Om jou een handje te helpen bij jouw keuze, hebben we een top 3 opgesteld. 

  1. Orchidee - Dit is een van de populairste kamerplanten uit ons assortiment en verzekert je van een prachtige kamerplant die als verlengstuk van je interieurstijl geldt. Dit komt mede door de uiteenlopende bloembladvormen, kleuren en kleurcombinaties die Orchideeën te bieden hebben. Verder is het handig om te weten dat een Orchidee geen grote waterverbruiker is: de plant verlangt pas naar water zodra zijn grond redelijk droog is. Geef de kamerplant om die reden elke 7 á 10 dagen een klein scheutje water. Zorg dat het water op kamertemperatuur is.
     
  2. Anthurium - Deze mooie bloeiende plant staat bekend om zijn prachtige bloemen: staat ook wel bekend al de Flamingoplant. Deze kamerplant komt oorspronkelijk uit Zuid Amerika en er bestaan zo'n ruim 600 soorten. Het is een van de weinige bloeiende planten die continu bloemen maakt, het hele jaar door. De Anthurium bloemen zijn in vele kleuren verkrijgbaar bij ons in It Fliet zoals de bekende soorten rood, wit, roze, maar ook paars, groen en bruin. De anthurium is niet alleen mooi, maar ook makkelijk in onderhoud en daarmee een van de weinige bloeiende kamerplanten die geschikt zijn voor op het werk. 
     
  3. De Strelitzia, Bird of Paradise, Paradijsvogelbloem, Paradijsvogelplant of Vogelkopbloem. Hoe je deze bloem ook noemt, het is een van de meest exclusieve bloeiende kamerplanten. Deze prachtige planten komen van oorsprong uit een deel van Zuid-Afrika. De kamerplant dankt zijn bijnaam door de vorm en kleur van de bloemen. Deze exclusieve kamerplant behoort tot de plantenfamilie van Musaceae. Het is een kamerplant die het goed doet op een standplaats met voornamelijk veel licht, hierbij heeft de kamerplant wel veel water nodig. Na de bloeiperiode kan het tot ongeveer een jaar duren voordat de Strelitzia opnieuw tot bloei komt. Uiteraard bij de juiste verzorging. Laat je adviseren door een van onze medewerkers. 

Groencentrum Witmarsum | Bloeiende kamerplanten | Strelitzia

Neem ook eens een kijkje bij: 

Graag tot ziens bij Groencentrum Witmarsum voor een kleurrijk assortiment bloeiende kamerplanten van groot tot klein! Dus woon je in de omgeving van Schettens, Schraard, Kampen en Hemert? Kom dan langs groencentrum Witmarsum! 

Openingstijden