Verlichting

Bij Groencentrum Witmarsum kun je niet alleen terecht voor planten en tuinartikelen, maar ook voor binnen hebben wij een uitgebreid assortiment, met onder andere stijlvolle lampen. Je vindt bij ons verschillende kamerplanten en woonaccessoires om jouw interieur sfeervol te decoreren. Een aantal mooie kamerplanten, potten en vazen en andere woonaccessoires kunnen al een groot verschil maken en de sfeer in huis erg verhogen! Daarnaast is de verlichting in huis ook een belangrijke toevoeging om sfeer te creëren, bepaalde plekken of hoeken een extra accent te geven én natuurlijk om te kunnen lezen als het iets donkerder wordt 's avonds. 

Trendy lampen van Calex 

Het merk Calex staat bekend om de trendy lampen die zij ontwerpen voor verschillende ruimtes en doeleinden. Er zijn verschillende collecties van Calex, waar de verschillende ontwerpen steeds naadloos aansluiten op een bepaald thema. De volgende collecties worden door Calex ontworpen: 

  • Decoratief: onder deze collectie vallen unieke lampen die een echte sfeervolle toevoeging zijn voor het interieur. De lampen zijn al een woonaccessoire op zichzelf, die je gecombineerd of als enkele stuks kunt toevoegen aan jouw interieur. 
  • Functioneel: de verlichting van deze collectie is over het algemeen gericht op functioneel gebruik, om de verlichting in de ruimte goed te verdelen. Dat betekent echter niet dat er geen aandacht is besteed aan de uitvoering en de stijl. Ook deze lampen zijn een sfeervolle en kwalitatieve toevoeging aan het interieur. 
  • Armaturen: het ophangen van de lampen zowel functioneel als decoratief kan door middel van de armaturen.

Stijlvolle lampen van Calex en verschillende andere merken vind je in ons Groencentrum op de interieur afdeling, waar je tevens terecht kunt voor stijlvolle woonaccessoires van bijvoorbeeld het merk Casa Vivante met onder andere fotolijstjes, glazen, servies en kaarsen. 

Calex lampen Groencentrum Witmarsum

Stijlvolle lampen voor ieder interieur in de buurt van Leeuwarden

Naast de stijlvolle lampen van het merk Calex, vind je bij ons nog vele andere soorten stijlvolle lampen voor jouw interieur. Deze vind je in ons assortiment met woonaccessoires, waar je lampen vindt zoals: staande lampen, hanglampen en tafellampen. Ieder seizoen vind je weer verschillende kleuren en materialen in ons assortiment, waarmee je veel sfeer kunt toevoegen in huis. De ene lamp is wellicht puur functioneel, bijvoorbeeld om te kunnen lezen. De andere lamp kan weer meer decoratief zijn, zoals een stijlvolle schemerlamp. Een combinatie van sfeer en functie is natuurlijk ook altijd te vinden, zo is er voor iedere stijl een geschikte lamp te vinden voor in huis. Gecombineerd met andere mooie woonaccessoires, kaarsen en kamerplanten wordt jouw interieur een mooi geheel! 

Lampen Groencentrum Witmarsum

Stijlvolle Calex verlichting en andere lampen bij Groencentrum Witmarsum

Je bent van harte welkom bij Groencentrum Witmarsum, in de buurt van Leeuwarden, Schettens en Hemert. Uiteraard kun je bij ons terecht voor vragen of advies, dan helpen we je graag verder. Ook voor andere woonaccessoires kun je in ons Groencentrum terecht. Een mooie lamp boven de eettafel, een aantal gezellige kaarsjes en stijlvolle woonaccessoires van het merk Casa Vivante geef je jouw interieur een hele andere uitstraling, met slechts een aantal toevoegingen. Graag tot ziens bij Groencentrum Witmarsum! 

1 - 2 van 2 producten