Buitenpotterie

Houd jij van een modern en vierkant design? Probeer dan maar eens een keuze te maken uit ons ruime aanbod bloem- en plantenbakken. We hebben verschillende materialen, zoals kunststof, het lichtgewicht Clayfibre en traditioneel aardewerk: bloempotten genoeg om uit te kiezen!

Plantenbak buiten groot of hoog kopen?

Fleur nu ook jouw tuin op en maak je eigen droomtuin met hoge plantenbakken, bloembakken op het balkon of vierkante plantenbakken voor buiten. Ga jij liever voor een romantische uitstraling? Of kies je liever voor een houten plantenbak en ga je voor een industrieel design? Ook kun je gaan voor een strak en moderne tuin. Wat je wensen ook zijn, bij ons tuincentrum vind je altijd de perfecte bloempot of plantenpot. Wij hebben o.a de volgende potten:

Plantenpotten en plantenbakken voor buiten

Waar kies jij voor? Een rechthoekige plantenbak of een metalen plantenbak? Wij adviseren onze klanten altijd dat een bloempot gelijk goed moet voelen. Ben je van de felle kleuren? Dan is een roze of gele bloempot heel gaaf. Maar geef je bijvoorbeeld de voorkeur aan neutrale kleuren, dan kun je beter kiezen voor een zwarte of witte plantenbak. 

Moderne tuin - bloembakken

Geef nu ook jouw tuin of balkon een mooie uitstraling en ga voor een strak vormgegeven vierkanten plantenbak van keramiek. Wist je dat deze moderne bloempot bestand is tegen vorst, regen én wind? Hierdoor kun je jouw keramische bloempot gemakkelijk heel de winter buiten laten staan. Is jouw tuin landelijk ingedeeld? Dan is een houten bloembak met een rustieke uitstraling de betere keuze voor je. Hiermee creëer je een gezellige, klassieke sfeer waar iedereen graag in terecht komt. Heb je nu niet enorm veel ruimte buiten? Dan kun je het alsnog heel gezellig in jouw tuin of balkon maken. Denk aan mini potjes of hangplanten. Ook kun je jouw favoriete planten en kruiden in een handige planten- en kruidenzak doen! Heb je wel geluk met een grote tuin? Dan kun je voor hoge en grote bloembakken gaan die dienen als echte eyecatchers. 

Leuke bloempotten tuin

Ga professioneel aan de slag met jouw bloemetjes & plantjes om ze zo lang mogelijk mooi te laten bloeien. Bij tuincentrum Witmarsum vind je enkel de beste tuinaarde, meststoffen en potgrond waardoor je nóg langer kunt genieten van je plantjes. Door de organische stoffen verbetert de kwaliteit van de wortels en geniet je extra lang van bloeiende en groene planten. Gebruik een plantschopje om de bloemen perfect in een bloempot te planten. Met een handige plantensteun blijven de bloemen en planten bovendien perfect op hun plaats staan. 

De beste bloembakken en potten online Witmarsum

Tuinpotten voor buiten vind je in allerlei soorten en maten bij groencentrum Witmarsum. Terracotta tuinpotten, mandwerk of hangplanten, alles is te koop in ons tuincentrum. Wil je advies over welke pot het beste past bij jouw favoriete bloemen en planten? Kom naar het gezellige tuincentrum in Friesland en laat je adviseren door de deskundige medewerkers of neem contact met ons op. Ook voor kamerplanten, tuinplanten, tuinaccessoires en moestuin producten kun je bij ons terecht. 

Bekijk vaste planten