Over ons

Wij zijn Groencentrum Witmarsum

Groencentrum Witmarsum B.V. is inmiddels gegroeid tot "het adres" waar je tegen zeer aantrekkelijk prijzen al jouw groene wensen kunt vervullen. Er is dagelijks verse aanvoer van planten, bloemen en aanverwanten bij bloemenveiling en kwekers vandaan. Daarom durven wij ook te zeggen dat je bij ons, alle seizoenen van het jaar het grootste assortiment levend groen vindt in de wijde regio! Kamerplanten, snijbloemen, tuinplanten, (fruit)bomen, heesters, rozen, klimplanten, vaste planten, éénjarigen en nog veel meer.

Overzicht Groencentrum Witmarsum

Tuinspecialist van het noorden

Je vindt bij ons natuurlijk ook een uitgebreid assortiment aan aanverwante artikelen zoals binnen- en buitenpotten, bloembollen, zaden, zijdebloemen. woonaccessoires en diverse andere artikelen.Ons motto luidt:

  • SCHERPE PRIJZEN
  • UITSTEKENDE SERVICE
  • DAT IS HET VERSCHIL 

Bloemen

Onze ervaren bloembinders stellen met liefde al jouw bloemwerken samen. Zo behoren een mooi boeket, rouw- en bruidsarrangementen, plantenbakken, en vele andere creaties tot de dagelijkse bezigheden.

Tuinaanleg door ervaren hoveniers

Aanplanten van een nieuwe tuin, of renovatie van de bestaande buitenruimte? Voor het snel en correct leveren van een compleet beplantingsplan ben je bij ons ook aan het juiste adres. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

Wij vervullen jouw wensen op het gebied van groen

In de regio staat Groencentrum Witmarsum B.V. bekend als het adres voor al jouw groene wensen. Tuin- en kamerplanten, snijbloemen en vele aanverwanten leveren we in overvloed. Je vindt bij ons altijd een breed en diep assortiment. De omloopsnelheid van de planten is hoog, waardoor je bij ons ook altijd een super fris assortiment zult vinden. Deze altijd frisse voorraad kunnen wij eenvoudig realiseren doordat wij een grote klantenkring bedienen en ook leverancier zijn van diverse hoveniersbedrijven in de wijde regio. Ondanks dat wij zelf bijna geen hovenierswerkzaamheden verrichten, kunnen wij je wel goed adviseren bij het kiezen van een geschikte hovenier.

Goede producten voor aantrekkelijke prijzen

Door de hoge omloopsnelheid kunnen wij grote hoeveelheden inkopen tegen aantrekkelijke prijzen. Jij als consument kan hierin mee profiteren, doordat wij vaak leveren tegen groothandelsprijzen. Nog een groot voordeel is dat bij ons grote partijen veelal direct uit voorraad leverbaar zijn. Indien er een enkele keer toch niet voldoende op voorraad is, dan is levering op zeer korte termijn te realiseren door de korte lijnen met veiling en kwekers.

Prachtige bloembollen, kamerplanten en bloempotten

Bij Groencentrum Witmarsum kun je niet alleen terecht voor boeketten snijbloemen en groene tuinplanten, bij ons zit je ook goed voor de mooiste bloembollen en zaden. Door deze te planten groei je zelf je eigen bloemen en planten. Hoe leuk is het om zelfgegroeide planten in huis en in de tuin te hebben staan. Als je dit te veel werk vindt en je wil direct een plant in huis is dat natuurlijk ook geen probleem, wij hebben genoeg grote kamerplanten. Combineer ze met de leukste bloempotten en maak er een mooi geheel van. 

Groencentrum Witmarsum, tuinspecialist van het noorden

Kom gezellig langs bij ons in het tuincentrum! Groencentrum Witmarsum is de plek waar je moet zijn voor bloembollen, binnenplanten zoals de Monstera, binnenpotten, buitenpotten, snijbloemen, producten van Gardena, Pokon en nog veel meer! Wij zijn zes dagen per week geopend, dus je kunt altijd langskomen bij ons. Wij zijn goed bereikbaar vanuit noord Nederland, dus kom je uit Witmarsum, Bolsward, Makkum, Sneek, Harlingen, Franeker, Leeuwarden Joure of daar ergens in de buurt? Een ritje Groencentrum Witmarsum is dus zeker de moeite waard, graag tot snel!