Voor de mooiste tuinplanten...

Bij Groencentrum Witmarsum zijn we gepassioneerd over tuinplanten en geloven we dat ze de ziel van elke tuin vormen. Of je nu een kleurrijk bloemenbed wilt creëren, een groen en weelderig landschap wilt hebben, of een moestuin wilt beginnen, wij hebben een uitgebreide selectie van prachtige en gezonde tuinplanten om aan al jouw wensen te voldoen.

Onze deskundige kwekers hebben met zorg de mooiste planten geselecteerd, variërend van kleurrijke bloemen tot exotische bomen en struiken. Of je nu op zoek bent naar eenjarige planten voor een seizoensgebonden kleurexplosie of vaste planten voor langdurige schoonheid, wij hebben de juiste planten die passen bij jouw tuinstijl en specifieke behoeften.

Bij Groencentrum Witmarsum begrijpen we dat het kiezen van de juiste tuinplanten een belangrijke beslissing is. Daarom staan onze ervaren medewerkers klaar om je te adviseren bij het selecteren van de planten die het beste gedijen in jouw specifieke tuinomstandigheden, of je nu een zonnige tuin, schaduwrijke hoeken of een vochtige bodem hebt.

Tuinplant kopen in Witmarsum

Exclusieve tuinplanten kopen in de omgeving van Witmarsum

Als je tuinplanten zoekt in de omgeving van Witmarsum, dan ben je bij groencentrum Witmarsum in Friesland aan het juiste adres! Wij verkopen onder andere:

Ook voor bodemkruipers, haagplanten, heesters, eenjarige planten, fruitbomen, zaden en graszoden hoef je niet verder te zoeken. Alles om het buiten gezellig en kleurrijk te maken hebben we in ons gezellige tuincentrum! Dus als je op zoek bent naar mooie vaste plantjes of eenjarige planten die je tuin omtoveren tot een waar paradijs, kom dan eens gezellig een kijkje nemen bij ons in Witmarsum en bekijk het aanbod van de verschillende soorten tuinplanten waarmee je jouw tuin kunt verrijken! 

Vaste planten kopen & verzorging

Vaste planten zijn ideaal als je gek bent op een mooie bloemenpracht in je huis. Bovendien zijn vaste planten meerjarig, wat eigenlijk inhoudt dat je ieder jaar weer plezier hebt van je mooie tuinplanten. Je kunt bijvoorbeeld vaste plantsoorten in een mooie border of plantenbak plaatsen en volop genieten van al het kleur in de tuin. Enkele populaire soorten vaste planten zijn: Hortensia, Buxus, Lavendel, Skimmia en Siergrassen. Net zoals eenjarige planten, hebben onze vaste planten ieder hun eigen specifieke wensen als het om voedingsstoffen en potgrond gaat. Pokon en ECOstyle zijn bijvoorbeeld diverse merken die wij verkopen met speciale potgronden en meststoffen die zijn ontwikkeld, speciaal voor vaste plantjes. Als je van plan bent om een grote, kleine of middelgrote vaste plant in een plantenbak te plaatsen, zorg er dan ook voor dat je onderin de plantenbak hydrokorrels gebruikt. Een drainagelaag wordt hierdoor namelijk gecreëerd in de plantenbak en daardoor wordt de kans dat jouw planten zullen verdrinken weggenomen! 

Koop jouw geranium hier bij witmarsum

Schaduwplant, moerasplant of waterplant kopen?

Wij proberen het voor jou als onze klant zo gemakkelijk mogelijk te maken door de vaste planten onder te verdelen in verschillende segmenten. Zo zijn er bij ons in Witmarsum: schaduwplanten, water- en moerasplanten en planten die graag in de volle zon staan. Let bij een plant kopen ook op het plantetiket die erbij zit. Daar staat vaak de hoogte aangegeven, hoewel dat ook afhangt van de grondsoort waarin de plant geplant wordt en de plek die de plant in de tuin krijgt. Kies uit een ruim aanbod van vaste tuinplanten bij groencentrum Witmarsum! 

Haagplanten kopen in Witmarsum

Vind je een natuurlijke afscheiding in je tuin mooi? Dan kun je het beste kiezen voor haagplanten of coniferen. Bij ons in Witmarsum kun je van alles vinden, van beukenhaag tot ligusterhaag, van lage maten tot hoge blikvangers. Bij het kopen van haagplanten moet je goed letten op de eigenschappen van de planten. Bijvoorbeeld of de planten winterhard of wintergroen zijn, bladhoudend of bladverliezend en bijvoorbeeld langzaam of snelgroeiend.

buxus tuinplant kopen in Witmarsum

Goedkope planten voor buiten

Wij hebben regelmatig tuinplanten in de aanbieding waardoor je goedkoop jouw tuin kunt aankleden! Denk aan buxussen, hortensia's, geraniums en struiken. Houd onze website en Facebook pagina in de gaten en fleur ook jouw tuin op met de mooiste bloeiende en groene tuinplanten. Dus woon je nabij Pingjum, Schraard, Schettens, Grauwe Kat of Hichtum? Kom dan langs groencentrum Witmarsum voor de mooiste tuinplanten, kamerplanten, woonaccessoires, Bolsius kaarsen en bloemen

Bekijk vaste planten

Bezoek het tuincentrum

Wie houdt er nu niet van een ontspannen vakantiesfeer met mediterrane allure?

Lees meer...

Wij geven tips voor het wegjagen van muggen en wespen uit huis en tuin.

Lees meer...

Vooruitzien is regeren. Neem nu alvast maatregelen om ervoor te zorgen dat je tuin vakantieproof is.

Lees meer...