Rustieke kaarsen

 

Creëer een landelijke, warme sfeer​

Rustieke kaarsen zijn ongetwijfeld de mooiste kaarsen op de markt, mede door hun speciale uitzicht dat ervoor zorgt dat met rustieke kaarsen perfect een landelijke, warme sfeer gecreëerd wordt. Naast het feit dat ze niet druppen en weinig roet afstoten, zijn ze zelf dovend.

De rustieke kaarsen van Spaas worden met de hand gemaakt en tijdens het speciale stol proces ontstaat een mooie vlam textuur aan de buitenzijde van de kaars. De aanwezigheid van geplande oneffenheden in de textuur van de kaars zorgt er bovendien voor dat elke rustieke kaars een eigen unieke patroon heeft. Hun solide, ruwe uiterlijk komt dan ook perfect tot zijn recht in landelijke interieurs of in combinatie met natuurlijke elementen, zoals ruwe houten onderzetters.

Onze rustiek kaarsen zijn niet alleen verkrijgbaar in verschillende doorsnedes en hoogtes, maar ook in een groot en divers kleurenpallet. Gaande van klassieke kleuren als ivoor en wijnrood tot trend gebonden kleuren als frisgroen en fuchsia roze: de 22 kleuren in het assortiment rustieke kaarsen van Spaas kun je eindeloos combineren. Zo vind je voor elke stijl van interieur of voor elk seizoen een specifieke rustieke kaars! De kleine rustiek kaarsen kan u gebruiken in bloemstukken of in de Spaas kaarsenhouders, de grotere formaten kan u apart of samengesteld in een mooie kaarsencompositie laten branden. Afhankelijk van de hoogte en doorsnede, branden de rustieke kaarsen van Spaas tot bijna 100 uur lang! De rustieke kaarsen van Spaas zijn dan ook perfect voor wie op zoek is naar een visueel hoogstaand en langdurig warm element in de huiskamer.

 

1 - 36 van 165 producten