Kerstshow groencentrum Witmarsum

Kerst is één van de mooiste tijden van het jaar. We brengen tijd door met de mensen die voor ons belangrijk zijn en we gaan uitgebreid aan tafel. We genieten van het goede gezelschap, het lekkere eten én natuurlijk de kerstsfeer in en om het huis met de mooiste kerstlichtjes en kerstversiering. Op deze manier sluiten we het jaar mooi af. We kijken terug naar de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en kijken vooruit naar wat we in het komende jaar anders willen gaan doen of wat er op de planning staat. Ons tuincentrum is vanaf begin november omgetoverd tot een sfeervol kerstparadijs. Bezoek onze kerstshow en bekijk alle kerstthema's van dit jaar!

Je hebt ze de afgelopen kerst jaren vast voorbij zien komen: bijzondere kerstballen in allerlei vormen, kleuren en maten. Een avocado, een hondje of een auto; je kan het zo gek niet bedenken, of er bestaat een kerstbal van. Met deze ballen trend maak je van jouw kerstboom dit jaar iets heel leuks. Je raakt immers niet uitgekeken op die foute ballen. Tijd om eens in te zoomen op deze vrolijke trend!

...Lees meer...

Het is nog even wachten voordat de eerste kerstbomen bij ons worden geleverd. Toch is het al best een idee je vast te oriënteren op dit gebied. Want waar wil je begin december zo’n groene kersttopper neerzetten? Misschien ga je dit jaar wel voor een alternatief, zoals een houten kerstboom, een kant-en-klare kunstkerstboom met verlichting of een eigentijdse LED kerstboom. In dit blogartikel willen we je graag inspireren met één van onze favor...

Lees meer...

Het is bijna weer zover: Kerst! Wie aan de kerstdagen denkt, denkt waarschijnlijk meteen aan lekker eten met goed gezelschap én natuurlijk een versierde kerstboom. Aangezien we de afgelopen jaren ons steeds bewuster zijn over onze omgeving en duurzaamheid, krijgen wij in ons tuincentrum ook steeds vaker de vraag: wat zijn de voor- en nadelen van kerstbomen én kunstkerstbomen? Die vraag snappen wij wel! Het aanbod is te...

Lees meer...

Kerstboom kopen in Witmarsum: zeer groot assortiment

Groencentrum Witmarsum | Kerst | Kerstshow Friesland

Bij kerst hoort natuurlijk ook een kerstboom. Of je nu kiest voor een echte kerstboom met kluit of zonder kluit, een kunstkerstboom met verlichting, een boom van 2,5 meter hoog of een mini boompje van 30 cm. Een Nordmann of een Spar. Voor alle echte kerstbomen ben je bij ons in Witmarsum aan het juiste adres. Ook voor kunstkerstbomen zijn wij de juiste keuze met ons ruime assortiment aan verschillende soorten bomen. Kom gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen in onze winkel en te zien welke boom perfect past bij jou en jouw interieur. Een mini of smalle kerstboom is ook erg leuk om de vensterbank op te leuken of op jouw slaapkamer te zetten. Ga jij dit jaar voor een standaard kerstboom of toch voor een alternatieve boom? Soorten kerstbomen die wij aanbieden, zijn als volgt:

  • Nordmann-spar kerstboom
  • Servische spar kerstboom
  • Fijnspar (Picea abies) kerstboom

Kerstdecoratie voor een winterwonderland

Natuurlijk mag kerstverlichting niet vergeten worden voor de ultieme kerstsfeer want zeg nu zelf: een versierde kerstboom is nét wat leuker dan een kale. Kerstdecoratie kopen in Witmarsum doe je nu bij Groencentrum Witmarsum. In de aanloop naar kerst wordt alles in en om het huis langzaam omgetoverd tot een winterwonderland. Mooie kerstverlichting voor in de boom, maar ook kerstverlichting buiten het huis, een leuke grote kerstman bij de deur om gasten welkom te heten, sfeervolle hoekjes met kerstaccessoires, (LED)kaarsen, een boom versierd met kerstballen en een piek en wie weet heb je wel een compleet kerstdorp in huis staan. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en alles is bij ons te koop in Friesland bij Groencentrum Witmarsum! Ook verkopen wij houten kerstversiering, antieke kerstversiering en witte kerstversiering: genoeg kerstspullen voor iedereen! 

Wij verkopen in Witmarsum de mooiste kerstboomlampjes voor in jouw kerstboompje. Denk maar eens aan de volgende kerstverlichting:

  • Kerstverlichting voor buiten
  • Kerstverlichting LED buiten
  • Kerstverlichting batterij
  • Kerstverlichting voor de kerstboom
  • Clusterverlichting kerstboom
  • Overige LED kerstverlichting

Groencentrum Witmarsum | Kerst | Kerstshow Friesland

Kerstspullen genoeg te koop: van kerstdecoratie tot kerstboomstandaard

Kerst vier je natuurlijk heerlijk in huiselijk kring, maar de voorbereiding vindt plaats bij Groencentrum Witmarsum in Friesland! Dé kerst expert met een ruim assortiment aan echte kerstbomen en kunstkerstbomen, diverse soorten kerstverlichting voor binnen en buiten en de mooiste decoratie artikelen om de kerstboom te versieren en jouw huis op en top aan te kleden in de kerstsfeer. Je bent van harte welkom om bij ons de kerstsfeer te komen proeven en kerstboom ideeën op te doen! De tijd van lelijke kerstbomen is voorbij! Groencentrum Witmarsum biedt onder andere: kerstbomen, kerstverlichting, kerstdorpen, kerstdecoratie én kunstkerstbomen! Kom eens gezellig bij ons langs of bekijk het in onze eigen webshop! 

Bekijk onze openingstijden