Geurkaars in transparant glas

Personaliseer jouw momenten met de geurkaarsen van Spaas kaarsen. Onze 12 essential geuren bestaan uit bloemen- en natuurgeuren, frisse, zoete en kruidige geuren. Kortom, voor ieder wat wils!

Brandduur: 25 uur
Hoogte: 77 mm
Diameter: 70 mm
Gewicht: 322 g

 

Tropical Delight
Tropical Delight is een zoete en fruitige geur die je meteen zin doet krijgen in de zomer. De aroma's van tropische vruchten brengen een vlaag van energie en inspiratie. Droom weg naar zomerse dagen met de geur van tropische vruchten.

White Cake Vanilla
Er is geen geur die je meer doet thuiskomen dan de geur van White Cake Vanilla. Deze klassieke vanillegeur, gecombineerd met een heerlijke bakgeur, maakt van elk huis een thuis. Dit nostalgische aroma doet je denken aan familie en samenzijn.

Magnolia Blossom
Magnolia Blossom is een leuk vakantiehuisje, zwoele dagen, heerlijke cocktails en pure ontspanning. Deze frisse bloemengeur brengt pure relaxatie met zich mee door zijn kalmerende effect. Sluit je ogen en zweef weg in een dagdroom met de Magnolia Blossom geurkaarsen.

Apple Cinnamon
Apple Cinnamon is het thuiskomen na een heerlijke herfstwandeling. Je ruikt de herfstkleuren in het zoete en kruidige aroma en ervaart al snel de sfeer van nostalgie, familie en samenzijn. Kom thuis met de geurkaarsen van appel en kaneel.

Wild Orchid
Wild Orchid is een rustige bloemgeur met kalmerende tonen. Het is perfect voor een rustige avondje thuis. Maak het gezellig, voor jezelf of met een partner. Deze geur maakt het heerlijk romantisch. Geniet van samenzijn en kom tot rust met de geur van orchidee.

Minty Hammam
Minty Hamman brengt koele verfrissing op warme zomerdagen. Het muntige aroma brengt een waaier aan zuivering en verkwikkende ervaringen. Het is de perfecte geur voor momentjes voor mezelf. Waan jezelf in een spa met de hamam geurkaarsen.

Fairy Waterlily
Fairy Waterlilly is een subtiele bloemengeur, die je alvast doet denken aan de lente. Een gezellige geur die ideaal past bij het ontwaken na een winterslaap. Een frisse wind die door je huis waait en je klaar maakt voor een nieuw begin. Ontwaak je innerlijke glimlach met de geur van waterlelie.

Berry Cocktail
Er is geen geur die zoeter ruikt dan de Berry Cocktail. Alle zoete elementen van heerlijke bessenvruchten vormen een mengeling van suikers genot. Deze geur voelt warm en is erg geschikt voor de najaarsdagen. Verwarm je woonkamer met een aroma van rode bessen.

Cotton Blossom
Cotton Blossom is de geur van linnen dat tijdens een zomerse dag te drogen hangt en de geur van de natuur in zich opneemt. Het voelt als thuiskomen. Een heldere, frisse geur die altijd veilig en vertrouwd voelt. Wentel je in deze geur met de katoenbloesem geurkaarsen

Exotic Wood
Exotic Wood is de geurende thee na een lange boswandeling. Hij doet je mijmeren over de natuur, met zijn warme en kruidige aroma. Kom tot rust met de geur van tropische houtsoorten.

Spiritual Jasmin
Je waant je midden in een bloemtuin met de Spiritual Jasmin. Een lentefris aroma met subtiele zoete tonen verfrissen je geest en verrijken je ziel. Voel je als herboren met de zachte bloemengeur van jasmijn.