Cadeaukaart

Kies hieronder een cadeaukaart uit, dan bezorgen wij deze bij jou of bij de ontvanger thuis! Degene die de cadeaukaart ontvangt, kan bij ons online terecht, of zelfs telefonisch of via de mail bestellen. Zo kun je nog steeds op ons rekenen, ook als de winkel niet geopend is. Bekijk hieronder de verschillende cadeaukaarten die wij aanbieden voor verschillende bedragen, zo kun je altijd iemand blij maken die gek is op planten, tuinieren en bloemen. Ook als je niet weet wat voor cadeautje het beste bij iemand past, is een cadeaukaart altijd iets om blij van te worden!

Cadeaukaart online bestellen bij Groencentrum Witmarsum

Als je graag iemand blij maakt in jouw omgeving, dan is een groen cadeau natuurlijk het allerleukste. Daarom vind je bij ons Witmarsum cadeaukaarten voor verschillende bedragen. Je kunt er bij de bestelling voor kiezen om deze meteen naar de ontvanger te laten bezorgen, zo is de verrassing extra groot! 

Een tuincentrum cadeaukaart: bestel bij Witmarsum

Met een cadeaukaart geef je de ontvanger de kans om iets moois uit te kiezen in onze winkel. Nieuwe kamerplanten, tuingereedschap, of fijne accessoires in huis kunnen vrij persoonlijke cadeaus zijn; een cadeaukaart is dan ideaal om de ontvanger de kans te geven om zelf iets uit te kiezen! Ook kun je in onze webshop andere cadeau ideeën op doen en meteen online bestellen, zoals: 

Wil je graag iets bestellen wat je niet terug kunt vinden in de webshop? Wij nemen ook telefonisch en via de mail bestellingen aan, dus neem gerust contact met ons op! Met de verschillende opties en ons uitgebreide assortiment is een cadeaukaart altijd een handig en leuk cadeau, om zelf de mooiste accessoires, planten, potten of tuinartikelen uit te kiezen. De cadeaukaarten zijn verkrijgbaar voor verschillende bedragen tussen de 10 en de 100 euro.

Op zoek naar een cadeau? Bestel bij Groencentrum Witmarsum!

Bestel in onze webshop cadeaus voor iedere gelegenheid! Een cadeaukaart voor onze winkel komt natuurlijk altijd goed uit, maar een mooi boeket met een persoonlijk kaartje kan ook een erg mooi persoonlijk cadeau zijn! Bezoek onze webwinkel voor geschikte cadeaus voor de mensen om je heen. Heb je vragen, of wil je iets bestellen dat je niet in de webshop ziet? Neem dan gerust contact met ons op telefonisch of via de mail. Je kunt ons bellen op 0517 - 53 13 75, of een mail sturen naar [email protected], dan helpen we je graag verder!

 Bestel bloemen in onze webshop