Landal Elfstedenhart in Witmarsum - Uw groene oase in Friesland!

Bent u van plan om een leuke Landal Greenpark locatie in Friesland te bezoeken? Kijk dan eens naar het vakantiepark dat dichtbij Groencentrum Witmarsum ligt. Combineer uw verblijf met een bezoek aan ons tuincentrum dat geschikt is voor jong en oud. Bij Groencentrum Witmarsum hebben we dagelijks verse aanvoer van planten, (fruit)bomen, bloemen en een uitgebreid assortiment aan grond, gewasbescherming, potten, sfeerproducten en aanverwante artikelen. Ook kunt u bij ons een uitgebreid beplantingsplan laten maken. We zijn dan ook niet voor niets de tuinspecialist van het Noorden. Meer weten?

Plan uw route

Klik hieronder op uw regio en lees meer over de Landal Greenpark locatie vlakbij Groencentrum Witmarsum:

 

Landal Elfstedenhart: Een overzicht

Een oase van rust

In het pittoreske Witmarsum, omgeven door weelderig groen, ligt Landal Elfstedenhart. Stap binnen in een wereld van rust, comfort en natuurlijke schoonheid.

Accommodaties op maat

Van knusse cottages tot ruime villa's - bij Landal Elfstedenhart vindt u de perfecte accommodatie voor een onvergetelijk verblijf. Geniet van luxe te midden van de Friese natuur.

Ontdek Groencentrum Witmarsum

Een paradijs voor groenliefhebbers

Groencentrum Witmarsum, gelegen naast Landal Elfstedenhart, biedt een uitgebreid assortiment aan planten en bloemen. Laat u inspireren door de groene pracht en haal de natuur naar uw eigen tuin.

Deskundig advies

Onze experts bij Groencentrum Witmarsum staan klaar met advies over planten, tuinontwerp en alles wat u nodig heeft om uw buitenruimte te transformeren.

Activiteiten en vermaak

Verken de omgeving

Pak de fiets en verken de schilderachtige omgeving van Witmarsum. Ontdek historische plekken, charmante dorpjes en adembenemende natuurgebieden.

Familievriendelijk vermaak

Voor gezinnen biedt Landal Elfstedenhart een scala aan activiteiten. Zwem in het verwarmde zwembad, geniet van speeltuinen en beleef avonturen in de natuur.

Ritje Witmarsum zeker de moeite waard!

Plan uw route