Arrangementen

Ben je op zoek naar een mooi geschenk of wil je jezelf verwennen? Laat ons het werk doen! Kies voor een plantenarrangement wat je zó kunt neerzetten. Onze arrangementen verschillen van plantencoupes opgemaakt met decoratief mos tot rieten manden met een kleurrijke mix aan kamerplanten er in of zelfs een volledig gevuld planten terrarium. Kant-en-klaar of op maat gemaakt. En wist je dat veel arrangementen bij Groencentrum Witmarsum geschikt zijn voor zowel binnen als buiten? Kies je voor een kamerplant en heb je hier een mooie pot bij gevonden? Maak dan gebruik van onze oppotservice waarbij wij de plant voor jou op verantwoorde wijze oppotten en klaar maken voor thuis.

Groencentrum Witmarsum | Arrangement

Wat is een plantenarrangement?

In een plantenarrangement worden planten en bijpassende decoratie, zoals takjes, grind en mos mooi bij elkaar opgemaakt op bijvoorbeeld een schaal, bord of in een bloempot. Deze hebben wij kant-en-klaar voor je in de winkel maar kunnen we ook op maat maken. Bijvoorbeeld ook als cadeau voor iemand die geen groene vingers heeft. Dan kunnen we een prachtig arrangement maken met bijvoorbeeld vetplanten. Zo is een plantenarrangement het perfecte cadeau om te geven en te krijgen!

Arrangement als woonaccessoire, cadeau of pronkstuk

Plantenarrangement zijn op te maken met talloze bloemen of planten. Zo kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen een plantenarrangement van zijden bloemen of planten te maken. Zo heb je een blijvende woonaccessoire waar je lang van kunt genieten. Maar ook snijbloemen lenen zich voor een arrangement. Door middel van steekschuim (oase) en bloemen met harde stelen kunnen wij een prachtig arrangement voor je maken. Een arrangement met planten is natuurlijk leuk voor binnen maar ook voor buiten! In een arrangement kun je veel decoratiemateriaal verwerken. Je kunt dus altijd een seizoensgebonden pronkstuk op tafel zetten. 

Groencentrum Witmarsum | Arrangement

Maak gebruik van onze oppotservice 

Koop je een plant en wil je deze gebruiksklaar mee naar huis nemen? Maak dan gebruik van onze oppotservice. Zoek er een mooie pot bij of laat ons een suggestie doen. Wij potten de kamerplant voor je in verse potgrond en, met indien nodig, hydrokorrels. Zo krijgt jouw nieuwe plant een goede start. Je betaalt alleen voor de benodigde materialen en kunt de plant daarna direct thuis op de gewenste plek zetten. Ook als je een pot van huis mee neemt kun je gebruik maken van onze oppotservice. 

Openingstijden Groencentrum Witmarsum