Tuin accessoires

Tuinaccessoires zijn gezellig en functioneel in de tuin! Ons groencentrum in Witmarsum biedt jou talloze tuinaccessoires om de sfeer van binnen ook naar buiten te brengen. Bekijk hieronder een greep uit ons assortiment en laat je inspireren. 

1 - 36 van 51 producten

Tuinaccessoies: voor ieder wat wils

Tuinaccessoires hebben wij volop in het Groencentrum in Witmarsum. Denk aan:

De sfeer van binnen naar buiten in je tuin met tuinaccessoires!

In deze tijd willen we de sfeer waar we van houden graag overal met ons mee naartoe nemen. Allang is niet alleen de woonkamer een plek om sfeer te creëeren met bijvoorbeeld kaarsen en mooie accessoires, maar iedere kamer van het huis én de tuin! Of het nu de keuken is, de slaapkamer of het toilet, iedere ruimte willen we gezellig maken. Al is het maar met iets moois aan de wand, wat kaarsen of een gezellige plant.

De sfeer van binnen naar buiten in je tuin met tuinaccessoires!

Sfeer in de tuin

Met een tuinset in je tuin ben je natuurlijk niet klaar. Sfeervolle verlichting, mooie planten en potten, comfortabele zitkussens, maar ook lampions, kaarsen en wanddecoratie vinden we overal terug in de tuin. De tuin is een plek waar we graag samen tijd doorbrengen, dus laten we deze dan ook maar gezellig maken! Een aangestoken vuurkorf, een heerlijke deken om onder weg te kruipen als de temperatuur wat lager wordt, een sfeervol windlicht op tafel en kleurrijke lampionnen rondom het terras! Een geurkaars op tafel om ongedierte te verjagen en wat schalen met wat hapjes voor de lekkere trek. Alles kan en mag tegenwoordig in de tuin, dus dat is allemaal ook bij ons in Groencentrum Witmarsum te vinden!

Sfeer in de tuin met tuinaccessoires

Tuinaccessoires kopen in Friesland

Wil je tuinaccessoires kopen in de buurt van Friesland? Dan is het de moeite waard om eens bij ons langs te komen. Wij hebben een uitgebreidt assortiment aan sfeerartikelen voor jouw tuin, waardoor je zeker zal slagen. Heb je gevoel voor styling niet echt in de vingers zitten? Ook geen probleem! We hebben vaak mooie kleurthema's die op elkaar zijn afgestemd, waardoor het voor iedereen te doen is om de tuin een eigen stijl te geven. Mocht je vragen hebben, stel ze ons gerust. Wij vinden het leuk om je hierbij te helpen.

Buiten kaars kopen in Witmarsum

Tuinkaarsen en terraskaarsen zijn er volop bij ons groencentrum! Met onze buitenkaarsen zorg ook jij voor gezellige en warme sfeerverlichting in je tuin of of het balkon. Je realiseert niet alleen licht met de vlam van de tuinkaars, maar ook nog eens voor gezelligheid. Terraskaarsen zijn ideaal buiten voor een tuinfeestje of etentje. Buiten in jouw tuin is het enorm gezellig om ook een kaars, fakkel of windlicht aan te steken, om te zorgen voor wat extra sfeer. Wij verkopen o.a de kaarsen van Bolsius, door hun lange branduren kan je extra lang van de sfeer genieten. Er zijn trendy kaarsen genoeg in verschillende vormen en afmetingen. Naast sfeer kunnen kaarsen natuurlijk ook nog ergens anders voor dienen.. Wat dacht je bijvoorbeeld van anti-insecten kaarsen, die vaak met citroen geur gemaakt zijn? Zo zit je lekker buiten, zonder dat irritante geprik!

Genoeg andere decoratie

Ook voor kamerplanten, tuinplanten, bestrijdingsmiddelen, bloemen en kweekplanten ben je bij ons groencentrum aan het juiste adres. Kom gezellig een keer langs en laat je inspireren. Tot snel bij ons in het tuincentrum!

Potgrond