Maak je klaar voor een magische Kerst in Witmarsum

Bent u op zoek naar de meest magische manier om de feestdagen te vieren? Zoek niet verder! Bij Groencentrum Witmarsum brengen we de Kerstshow naar een geheel nieuw niveau. Onze betoverende Kerstshow begint op 28 oktober 2023 en zet de toon voor een onvergetelijke kerstervaring in Witmarsum.

Plan uw route

Groencentrum Witmarsum ligt op ongeveer 5-30 minuten afstand rijden van de volgende plaatsen:

Verken Kaemingk thema's met een uniek tintje

Dit jaar hebben we ons laten inspireren door de betoverende Kaemingk thema's, maar we hebben er ons eigen speciale sausje aan toegevoegd. Onze Kerstshow is doordrenkt met unieke creativiteit en lokale flair, waardoor elk bezoek een bijzondere ervaring wordt.

Wandel door onze prachtige kerstdisplays en laat u betoveren door de schitterende decoraties, twinkelende lichtjes en betoverende sfeer. Of u nu op zoek bent naar traditionele kerstversieringen of eigentijdse stijlen, u zult zeker iets vinden dat uw hart verwarmt.

Kerstboomverkoop - Derde week van november

Op zoek naar de perfecte kerstboom om uw vakantieseizoen te verlichten? Vanaf de derde week van november bieden wij een prachtige selectie kerstbomen aan, zorgvuldig geselecteerd om uw huis te transformeren in een winterwonderland. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen de ideale kerstboom te kiezen, zodat u deze feestdagen onvergetelijk kunt maken.

Bezoek ons tijdens de Kerstshow

Breng uw familie en vrienden mee en beleef de magie van Kerst bij Groencentrum Witmarsum. Wij zijn trots op onze lokale wortels en onze toewijding aan het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze gemeenschap. Onze Kerstshow is niet alleen een show, maar een viering van de feestdagen zoals alleen Witmarsum dat kan.

Of u nu een specifiek item zoekt voor uw kerstversiering of gewoon wilt genieten van de festiviteiten, wij verwelkomen u graag. Bekijk onze openingstijden en plan uw bezoek. Mis de start van onze betoverende Kerstshow op 28 oktober 2023 niet!

Groencentrum Witmarsum - Waar Kerstmagie begint.

Ritje Witmarsum zeker de moeite waard!

Plan uw route