Mandwerk

Manden zijn tijdloos en passen in vrijwel ieder interieur. Wil je graag een mooie kamerplant in een mand zetten? Kijk dan of de mand wel gevoerd is! Groencentrum Witmarsum heeft ruime keuze in vormen en maten manden. Een product van natuurlijke materialen mag niet ontbreken in Groencentrum Witmarsum te It Fliet. Vandaar dat wij ook een uitgebreid assortiment aan mandwerk beschikbaar hebben voor jullie. Het gevlochten materiaal geeft een natuurlijke uitstraling die in veel verschillende interieurs past. Van urban jungle tot een meer modern of industriële inrichting; mandwerk vindt vaak overal wel een passende plek! Of het nu is als plantenbak, schaal voor interieur decoratie of als mand naast de bank voor een lekker kleed en wat tijdschriften. 

Wij verkopen ook:

Groencentrum Witmarsum | Mandwerk

Materialen mandwerk

Wilgenteen is van oudsher het meest gebruikte materiaal voor mandwerk, maar tegenwoordig maakt men ook gebruik van andere materialen zoals o.a. zeegras of rotan. Zo zien we natuurlijke materialen steeds meer terug komen in huis en zorgen ze voor extra sfeer! Wist je dat het ook zelfs steeds vaker terugkomt in meubels en vooral gevlochten stoelen? Er zijn enorm veel verschillende soorten manden te vinden gemaakt van diverse materialen zoals canvas manden, draadmanden, rieten manden en zelfs houten manden. Alle manden zijn erg multifunctioneel, zodat je de mand bloempot overal voor kunt gebruiken!

Draadmanden: bloempot van mand

Draadmanden waren jaren geleden enorm populair op kantoor, maar je tegenwoordig zijn ze ook in huis een graag geziene gast! Door het rasterwerk van metaal kun je zien wat er in de mand zit, dus deze manden zijn misschien wat minder geschikt voor vuile was. maar wel erg leuk voor knuffels of kussens. 

Groencentrum Witmarsum | Mandwerk

Naturel mand kopen? Bezoek Groencentrum Witmarsum!

De meeste manden die zijn bedoeld voor planten zijn voorzien van een plastic voering. Dit als bescherming tegen het vocht wat kan gaan lekken. Naast de 'gewone' manden zijn er ook hanging baskets of balkonmanden in verschillende maten verkrijgbaar. Kom gerust eens bij ons langs om ons uitgebreide assortiment te bekijken! Dus woon je in de omgeving van Schettens, Schraard, Kampen en Hemert? Kom dan langs Groencentrum Witmarsum voor de leukste bloempotten. Je bent van harte welkom!

Openingstijden Groencentrum Witmarsum