Groene kamerplanten

Groene kamerplanten staan in ieder interieur goed. Ze voegen een natuurlijk tintje toe aan elke woonkamer en de meeste soorten zijn ook nog eens luchtzuiverend! Voor de actuele voorraad van de mooiste, groene kamerplanten kom je natuurlijk naar Groencentrum Witmarsum!

Openingstijden

1 - 36 van 113 producten

De perfecte groene kamerplant voor jou

Groene kamerplanten zijn er in veel verschillende soorten en maten. Elke soort heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Er zijn soorten die veeleisend zijn in hun verzorging en natuurlijk zijn er ook makkelijke, groene kamerplanten. De makkelijke, groene kamerplanten hebben niet veel aandacht nodig. Gezonde potgrond en regelmatig een scheut water is voldoende. Dus heb je niet zulke groene vingers maar wil je toch graag een plant in huis? Kies dan bijvoorbeeld één van deze drie makkelijke kamerplanten:

Zit je de hele dag op kantoor of op een school waar maar weinig frisse lucht is? Neem dan een kijkje bij ons aanbod luchtzuiverende planten. Als je deze groene kamerplanten goed verzorgt, krijg je er een goede luchtkwaliteit voor terug! Zo heb je niet alleen een plant die mooi staat, maar ook nog een extra functie heeft. Sterke luchtzuiveraars zijn:

Ben je op zoek naar een kamerplant met wat kleur? Neem dan eens een kijkje bij ons assortiment bloeiende kamerplanten!

Groencentrum Witmarsum | Groene kamerplanten | Monstera | Vetplanten

Voorkom dat jouw groene kamerplant ziek wordt

Planten met een lage weerstand worden helaas ook wel eens ziek. Je kunt ziektes bestrijden met de biologische en chemische bestrijdingsmiddelen die wij verkopen in ons tuincentrum. Echter, je kunt de meeste plantenziektes ook voorkomen! Houd je plant gezond met de volgende tips. 

  1. Geef jouw groene kamerplant de ruimte. Planten die nog jong zijn en aan het groeien zijn, hebben ruimte nodig. Met de juiste hoeveelheid ruimte kan je plant goed groeien. 
  2. Zorg dat je groene kamerplanten schoon blijven. Schoon blijven? Ja dat klopt! Haal één keer in de zoveel tijd een stoffer of doek over je plant zodat ze kunnen blijven ademen.
  3. Een binnenplant mag best eens buiten staan. Buiten staan voor een binnenplant kan in de zomer best goed zijn, in de winter moet de plant weer naar binnen!
  4. Zorg dat jouw groene kamerplant op de juiste plek staat. Groene kamerplanten houden van licht, maar kunnen niet direct in het felle zonlicht staan. Als zij in het felle zonlicht staan kunnen ze verbranden. 

De juiste plantenvoeding en potgrond voor jouw groene kamerplant

Plantenvoeding en potgrond is ook zeker van belang als het gaat om de gezondheid van je kamerplant. De Pokon plantenvoeding is geschikt voor vrijwel iedere groene kamerplant. Jouw kamerplant zal met deze voeding nog meer gaan stralen. Met de Pokon plantenvoeding is jouw plant extra weerbaar tegen ziektes en kun je er nog langer van genieten! Kom langs bij Groencentrum Witmarsum voor ons gehele aanbod Pokon producten. 

Groencentrum Witmarsum | Groene kamerplanten | Yucca | Goudpalm

Groene kamerplanten koop je bij Groencentrum Witmarsum

Jouw nieuwe, groene kamerplant koop je bij Groencentrum Witmarsum nabij Kampen, Grauwe Kat en Arum. Voor vragen kun je altijd terecht bij één van onze medewerkers of kun je contact opnemen. Onze medewerkers staan zes dagen per week voor je klaar. Tot ziens bij Groencentrum Witmarsum! 

Openingstijden