Nieuws

Of je nu een grote of een kleine tuin hebt, of alleen een geveltuin, balkon of dakterras: maak het jezelf gemakkelijk door te kiezen voor het juiste tuingereedschap voor elke klus

Lees meer...

Ons tuincentrum geeft je graag tips om tuin- en potplanten zo efficiënt mogelijk water te geven en hoe je de tuin klimaatbestendig maakt.

Lees meer...

Ontdek alles over geraniums. In ons tuincentrum vind je zowel geraniums voor binnen als voor buiten en geraniums voor in de volle grond en in pot.

Lees meer...

We geven je hier graag inspirerende en praktische tips voor een rijke oogst van je eetbare balkon.

Lees meer...

Help egels, die leuke stekelige viervoeters, door ze wat bij te voeren en de tuin egelvriendelijk te maken.

Lees meer...

Lees onze 15 leuke en ontspannende tuinklussen voor mei in de gezonde buitenlucht en geniet van een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...

Op initiatief van Tuinbranche Nederland is de "Maand van de bij" in het leven geroepen. Maar waarom zijn bijen zo belangrijk voor je tuin? En hoe kun je er voor zorgen dat er meer bijen in je tuin komen? Vragen die bij veel mensen spelen en waar wij je graag uitleg over geven.

Lees meer...

Wil je jouw moeder dit jaar echt verrassen met een mooi, persoonlijk cadeau voor Moederdag? Wij helpen je daar graag bij!

Lees meer...

Wil je deze zomer genieten van een bloemenzee aan zomerbloeiers? Niets leuker dan bloemen uit eigen tuin plukken en tegelijkertijd de bijen en vlinders aan voedsel helpen.

Lees meer...

Het is nu de perfecte tijd om te zaaien! Zaai eenjarige zomerbloeiers, kruiden en groenten!

Lees meer...

Bekijk onze top 5 zomerbollen en voeg kleur en geur toe aan jouw zomerterras, -tuin, of -balkon.

Lees meer...

Nu de kans op vorst zo goed als verdwenen is, is het tijd voor het planten of oppotten van zomerbollen.

Lees meer...
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief