Nieuws

Buiten is het donker, kaal en guur. We moeten ons helaas nog steeds aan de coronavoorschriften houden. In deze nare tijden proberen we het thuis – binnen en buiten – natuurlijk zo gezellig mogelijk te maken.

Lees meer...

De laatste tijd berichtten we al over wat je in ons tuincentrum in Witmarsum kunt vinden om het binnen en buiten voor de komende feestdagen in december zo gezellig mogelijk te maken.

Lees meer...

Zoveel mensen, zoveel smaken. Elk jaar zijn er weer nieuwe trends op het gebied van kleuren, materialen en thema's voor de kerstdagen.

Lees meer...

Natuurlijk vind je in ons tuincentrum in Witmarsum op onze kerstshow nu weer de mooiste kerstbomen en kerstdecoraties, van kerstballen in de nieuwste kleuren tot stralende verlichting voor binnen en buiten.

Lees meer...

Wist je dat er in Nederland elk jaar zo'n 2,5 miljoen kerstbomen worden gekocht? Naar verwachting worden er elk jaar meer kerstbomen verkocht, dus de kans is groot dat jij tijdens de feestdagen ook een prachtige kerstboom in huis hebt staan. Als je lang met je kerstboom doet, ben je heel milieuvriendelijk en daarbij duurzaam bezig. Herplant bijvoorbeeld jouw kerstboom en...

Lees meer...

Ja, straks mag de kerstboom weer worden opgetuigd, maar ondertussen wordt alles buiten een stuk kaler en donkerder.

Lees meer...

Het herfstweer is als vanouds behoorlijk grillig, met veel wind en regenbuien en dan opeens weer prachtig strijklicht op de verkleurde herfstbladeren.

Lees meer...

Het klinkt raar, maar het is waar. Je zou denken dat je alleen in het voorjaar kunt zaaien, maar er zijn ook veel eenjarige bloemen en vaste planten die je nu kunt zaaien.

Lees meer...

Eerder gaven we op deze site van ons tuincentrum in Witmarsum al tips voor het maken van griezelige pompoendecoraties voor Halloween en Sint-Maarten.

Lees meer...

In dit jaargetijde duiken ze steeds vaker en ook vroeger op. De oranje kleur van echte pompoenen, groot en klein (maar ook die van sierpompoenen en -kalebassen) zorgt dan ook voor een warm en vrolijk accent.

Lees meer...

In oktober zijn rozen met kale wortels te koop. Die zijn een stuk voordeliger dan rozen die je in een pot met aarde aanschaft. Bovendien is oktober een goede maand om rozen te planten of te verplanten.

Lees meer...

In oktober kan het flink stormen en regenen, maar met een beetje geluk ook nog lekker nazomeren. Wat de weergoden ook voor ons in petto hebben: ga er in de herfstvakantie met het hele gezin op uit.

Lees meer...
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief