Nieuws

Hortensia: 9 tips

De Hortensia is de ideale plant voor in de tuin! Op droge dagen moet je hem wat extra in de gaten houden, omdat hij voldoende water moet krijgen, maar verder is het een gemakkelijke klant in de tuin. Vind je die prachtige grote bloemen in diverse kleuren ook niet prachtig om naar te kijken? Ze zijn nog winterhard ook!

...Lees meer...
Lavendel: Balkonplant 2018!

Sommige planten ruiken zo heerlijk, dat je ze al eerder ruikt dan dat je ze ziet. Lavendel is hiervan het perfecte voorbeeld! Lavendel frist niet alleen je terras, balkon of tuin op, maar ook al je zintuigen.

...Lees meer...
Zomerbollen planten

De lente is nog pril, maar in ons tuincentrum in Witmarsum heb je nu ruime keuze in zomerbollen.

Lees meer...
Perkgoed!

Wist je dat bij ons in het Groencentrum weer volop perkgoed beschikbaar is?

...Lees meer...
Tuintips april

De lente komt maar traag op gang dit jaar. En dan doet april ook nog eens wat hij wil. Hagel of zonneschijn, er zijn deze maand genoeg tuin- en moestuinklusjes te doen.

Lees meer...
Tuinplant van de maand april: Petunia

De Petunia: easy care, veel keuze.

Lees meer...
Hortensia: woonplant van de maand april

Grote bloemschermen, sprookjesachtige kleuren, schoonheid in overvloed – als er hortensia's zijn is het voorjaar écht begonnen. 

Lees meer...
Haal het voorjaar in huis!

De eerste voorjaarsbollen hebben in de tuin de kop opgestoken en hier en daar verschijnt pril groen.

Lees meer...
Klaar voor de lente!

Heb jij ook zo'n last van voorjaarskriebels? Kun je niet wachten om lekker naar buiten te gaan, of het nu is voor een kop koffie of thee in het zonnetje uit de wind of voor een wandeling in de natuur van een paar uur? We kunnen ook zelf starten met de lente, zonder dat we afhankelijk zijn van het weer! Met onze tips ga je lekker aan de slag met je Lente kriebels en ben je klaar voor het voorjaar!

...Lees meer...
Fleurige paasdecoraties

Wanneer je gezellig met familie of vrienden aan tafel gaat om uitgebreid te brunchen of dineren, maak je het binnen natuurlijk graag vrolijk en fleurig.

Lees meer...