Bloempotten

Bloempotten lijken misschien pure noodzaak bij het kopen van bijvoorbeeld een kamerplant, maar deze zijn zeer bepalend voor de sfeer! Heb je een landelijk interieur of juist heel erg strak? Is jouw inrichting industrieel of juist kleurrijk? Bij iedere stijl past een andere soort bloempot. Wij bieden je daarom een groot assortiment bloempotten en bloembakken van onder andere elho en Ter Steege.
 

Een moderne bloempot voor binnen

Je vindt allerlei verschillende soorten stoere en moderne bloempotten om jouw huis gezellig aan te kleden. Zo bieden wij je de meest uiteenlopende kleuren: wit, groen, grijs maar ook voor de felle kleuren hoef je niet verder te zoeken. Ook voor mooie potten voor het raam en ovale bloembakken ben je bij ons in Witmarsum aan het juiste adres. Heb je een vrij neutraal huis? Dan kun je eens denken aan felle kleuren bloempotten, zoals een blauwe of groene bloempot om wat sfeer aan te brengen. Ben je wat neutraler ingesteld? Dan kun je beter kiezen voor een rustige kleur zoals een hoge witte bloempot. Voor een industriële look heb je ook de keuze uit koperkleurige en rode bloempotten. Mix & match er eens lekker op los!

Welke bloempot past bij mij?

Een bloempot kan niet alleen functioneel zijn voor buiten, maar ook binnen zijn bloempotten nodig om bijvoorbeeld jouw hippe vetplant of grote kamerplant aan te kleden. Een bloempot voor een orchidee is daarom ook verkrijgbaar bij ons in Witmarsum. Bij Groencentrum Witmarsum in Friesland ga je gegarandeerd jouw perfecte bloempot vinden. Bij het kiezen van de juiste bloempot, kun je letten op de volgende zaken:

  • De diameter: deze moet passend zijn aan de potmaat van de plant.
  • De hoogte van de bloempot: de plastic pot om de plant moet hier geheel invallen en mag hier niet bovenuit komen.
  • Materiaal: terracotta is mooi voor een mediterrane sfeer. Manden passen perfect in een landelijk interieur een een strakke gladde pot komt in verschillende stijlen tot zijn recht.
  • Kleur: let bij het kiezen van de kleur van de bloempot op het interieur waar het in moet staan, maar vergeet ook de plant zelf niet! Zitten hier gekleurde bloemen in, dan is het mooi als deze in dezelfde kleurrange vallen als de door jou gekozen bloempot.

Groencentrum Witmarsum | elho | Bloempotten | Binnenpotten

Kies jouw favoriete bloempot voor binnen

Planten en kamerplanten kun je eigenlijk niet eens meer wegdenken in onze huizen: zo is in bijna iedere huiskamer wel minstens één plantje te vinden. Ook in kantoorpanden zijn plantjes onmisbaar voor een gezellige uitstraling. Plantjes fleuren namelijk jouw interieur op. De groene kleur van de plantjes, gecombineerd met eventueel een andere kleur past goed bij veel natuurlijke materialen waar tegenwoordig vaak gebruik van wordt gemaakt in een modern interieur. Heb je een kleurrijk of een strak interieur? Dan zijn er ook veel passende kamerplanten te vinden. Wist je dat veel planten ook een luchtzuiverende werking hebben? Dit heeft een positief effect op jouw gezondheid en gemoedstoestand. 

Een plantje zonder plantenbak of bloembak is natuurlijk niet erg mooi, daarom hoort een mooie bloempot bij jouw plantje. Wij bieden jou daarom ook vele soorten bloempotten die jij samen met jouw nieuwe planten bij ons kunt kopen. We bieden verschillende bloempotten van onder andere:

Voor iedere woonstijl een passende bloempot

Er zijn veel verschillende woonstijlen en natuurlijk kun je voor iedere, unieke stijl een mooie kamerplant en bloempot vinden. Een romantische woonstijl typeert zich met een mooie, bolle bloempot of een bloempot in een effen kleur. Tegenwoordig kun je planten niet meer weg denken. Bij iedereen thuis zijn wel planten te vinden. Wist je trouwens dat het kopen van een kamerplant ook positieve invloed heeft op jouw gemoedstoestand en gezondheid? Zo verbeteren luchtzuiverende kamerplanten de luchtkwaliteit en luchtvochtigheid. Een plant zet je natuurlijk niet zo neer in een kamer, daar hoort een mooie bloempot bij. 

Groencentrum Witmarsum | elho | Bloempotten | Binnenpotten

Advies op maat voor jouw bloempot

Blijft het lastig om de juiste keuze te maken? Vraag dan gerust ons personeel om raad! Zij zijn de experts en helpen je graag verder. Neem ook gerust je plant of bloempot mee, zodat je ter plekke kunt zien welke combinatie goed bij elkaar past. Loop dan wel eerst even langs onze servicebalie, zodat wij weten dat je planten of potten van jezelf hebt meegenomen. Voor glaswerk en mandwerk potten hoef je niet verder te zoeken! Kom eens gezellig langs en bekijk ons grote aanbod bloempotten.

Openingstijden Groencentrum Witmarsum