Kerst Heerenveen

Rond de kerstdagen toveren wij ons tuincentrum nabij Heerenveen om in een sfeervol kerstparadijs. U kunt hier dan volop inspiratie opdoen en genieten van de heerlijke kerstsfeer. Onze kerstshow is al meerdere malen bekroond met de prijs voor de beste kerstshow van Nederland. Kerstvieren doet u met Groencentrum Witmarsum!

Bekijk hier de video van onze winnende kerstshow

 

Breed kerstassortiment bij Groencentrum Witmarsum nabij Heerenveen

Naast dat u bij ons tuincentrum in de regio Heerenveen geniet van een heerlijke kerstsfeer kunt u ook gelijk allerlei leuke kerstdecoraties kopen. U koopt bij ons:

Bij Groencentrum Witmarsum vindt u de leukste kerstversiering in de omgeving van Heerenveen! Van beeldjes en huisjes tot versiering voor in de boom tot prachtige kaarsen; wij hebben het allemaal. Naast kerstversiering verkopen we ook heel veel kerstverlichting, in verschillende soorten en maten. Bent u op zoek naar kerstverlichting voor binnen of voor buiten? En heeft u liever LED verlichting, flikkerende lichtjes, gekleurde lichtjes of klassieke vlamlichtjes? Onze deskundige medewerkers informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en combinaties die u kunt maken. Lees ook even onze kersttips.

Kerstbomen kopen in de regio Heerenveen

Ben u op zoek naar een goede kerstbomenshop in de buurt van Heerenveen? Prachtige kerstdecoraties in de buurt van HeerenveenOok dan bent u bij Groencentrum Witmarsum aan het juiste adres. De beste manier om die echte kerstsfeer in huis te halen is natuurlijk door een echte kerstboom in huis te halen. Bij ons koopt u kleine kerstboompjes, maar ook grote bomen met prachtige volle takken. Onze medewerkers zullen u adviseren over onze kerstbomen met of zonder kluit en over onze Fijnsparren en Nordmann-sparren. Het voordeel van een Nordmann-spar is dat de naalden nauwelijks uitvallen. Vindt u de aanschaf van een echte kerstboom altijd zo’n gedoe? Schaf dan een kunstkerstboom aan! Deze kunt u ieder jaar opnieuw weer neerzetten. Onze groene kunstkerstbomen zijn nauwelijks van echt te onderscheiden, maar we verkopen ook prachtige gekleurde bomen voor de liefhebber! Onze kunstkerstbomen zijn ook online te bestellen.

Bezoek de prijswinnende kerstshow van Groencentrum Witmarsum bij Heerenveen

Bij ons tuincentrum in de buurt van Heerenveen bezoekt u ieder jaar een prachtige kerstshow. Alles staat in het teken van een bepaald thema en rondom dit thema bouwen wij een prachtig winter wonderland. Voorbeelden van voorgaande thema’s zijn: Into the woods, kerstcircus en ijskoud hotel. Onze kerstshow heeft al meerdere keren de prijs voor beste kerstshow van Nederland gewonnen. Wees er bij dit jaar!

Bezoek de webshop