Kerstmarkt Friesland bij Witmarsum

Kom langs bij de gezelligste kerstmarkt Friesland, bij Groencentrum Witmarsum! Deze kerstmarkt beschikt over een prachtige kerstshow en een winkel waar u de allermooiste kerstversiering vindt! De kerstmarkt van Groencentrum Witmarsum is zeer goed te bereiken vanuit plaatsen als Sneek, Leeuwarden, Joure en Wieringerwerf. Geniet tijdens de kerstmarkt van een gezellige dag en natuurlijk de mooiste kerstartikelen van de omgeving! Doe inspiratie op voor de kerstdagen!

De kerstmarkt van Groencentrum Witmarsum staat geheel in het teken van één belangrijk thema: een liefdevolle kerst! Liefde, genegenheid en tederheid naar uw naasten is zeer belangrijk tijdens de feestdagen, en daarom geeft Groencentrum Witmarsum dit belangrijke thema extra aandacht. Kom langs voor de mooiste en liefdevolste kerstdecoratie!

Kerstmarkt Friesland bij Groencentrum Witmarsum

Inspiratie voor kerst bij de kerstshow Witmarsum

De kerstmarkt die bij Groencentrum Witmarsum plaatsvindt dit jaar is de allerbeste plek om inspiratie op te doen voor de kerstdagen die eraan komen. Bekijk bijvoorbeeld het ruime aanbod kerstversiering dat u zult vinden op de markt en kies uw favoriete producten om uw huis, tuin en kerstboom mee te versieren. Groencentrum Witmarsum biedt veel verschillende kerstproducten, zodat er voor ieder wat wils is. Bekijk de volgende kerstartikelen:

Naast kerstversiering zijn er ook kerstbomen verkrijgbaar op de kerstshow. Kies uit echte kerstbomen en natuurlijk ook kunstkerstbomen in alle soorten en maten.

Allerlei prachtige kerstdecoratie nabij Makkum

Het versieren van uw huis, tuin en kerstboom is tijdens de feestdagen één van de leukste dingen om te doen. Daarvoor heeft u echter wel goede kerstversiering nodig. Woont u in de buurt van Franeker, Dronrijp, Terschelling of Vlieland en zoekt u nog naar een gezellige plek met een uitgebreid assortiment kerstversiering van uitstekende kwaliteit? Dan is de kerstwinkel van Groencentrum Witmarsum zeker de plek waar u moet zijn! Bent u benieuwd naar wat soort kerstversiering hier allemaal verkrijgbaar is? Bekijk hieronder het aanbod!

  • Kerstverlichting, zoals guirlandes, clusterverlichting en zelfs verlichte kerstfiguren!
  • Kerstballen in verschillende uitvoeringen, zoals luxe glazen kerstballen!
  • Slingers in verschillende vrolijke kerstkleuren. Kies uit verschillende lengtes.
  • Originele pieken die uw kerstboom een unieke uitstraling zullen geven.
  • Sfeervolle kaarsen voor de echte huiselijke kerstsfeer!
  • Kerststukjes ter decoratie van uw woning
  • Kerstkransen, perfect voor aan de voordeur!

Lemax Kersthuisjes zijn kleine kerstfiguren van prachtig porselein en handbeschilderd. U kunt kiezen uit vrolijke kersthuisjes, winterattracties en lieve karakters, allemaal uit uw favoriete kerstdorp! Zet de Lemax kersthuisjes bij elkaar in de vensterbank voor een prachtig effect. Met Lemax kersthuisjes zorgt u voor een unieke kerstsfeer!

Kerstmarkt bezoeken dicht bij Sneek

Het bezoeken van de kerstmarkt bij Groencentrum Witmarsum is een zeer leuke ervaring voor jong en oud. De gezelligheid en vele prachtige kerstproducten zullen u zeker een waar kerstgevoel geven. Kom langs voor de bijzondere sfeer of de mooie kerstartikelen in alle soorten en maten. Onze medewerkers zijn aanwezig en geven u met plezier deskundig en persoonlijk klantadvies over ons gehele aanbod. Zeker als u in de buurt van Wieringen, Joure, Bolsward of Makkum woont is het bezoeken van de kerstshow een echte aanrader. Bezoekt u het tuincentrum voor andere producten? Geen probleem! Bij Groencentrum Witmarsum kunt u ook terecht voor allerlei prachtige tuinplanten, snijbloemen, prachtige potten voor binnen en een gezellig restaurant met huisgemaakte producten. Kom snel langs!