Restaurant

Het winkelen in Groencentrum Witmarsum is al een belevenis op zich, trek er gerust een hele dag voor uit, want er is genoeg te zien! In het restaurant van Groencentrum Witmarsum kun je tussen het shoppen door een pauze nemen, en genieten van een bakje koffie en allerlei soorten huisgemaakt gebak. Toe aan een goede lunch? Ook daarvoor ben je aan het juiste adres, er is vers gebakken brood, en keuze uit verschillende smaken sandwiches. Kom gezellig langs, en geniet! Tot gauw!

 

Koffie
We vinden het belangrijk om zoveel mogelijk verse en eerlijke producten te bereiden. Daarom hebben we bewust voor het ‘Natural Koffieconcept’ van Brandsma Koffie gekozen. Brandsma koffie begon als kruidenier in het centrum van Bolsward, zij vinden het belangrijk verantwoordelijk met de wereld en de boeren om te gaan, en deze mening delen wij natuurlijk. Door hun jarenlange passie en kennis geven ze de producten net dat vleugje extra qua smaak! Benieuwd geworden naar deze speciale koffie? Kom langs en proef het zelf!

 

 

 

Thee
Een onvergetelijk theemoment begint bij Pure Leaf®. Bij Pure Leaf® thee worden de beste blaadjes van verschillende plantages van overal ter wereld geselecteerd. Daarna wordt er zo weinig mogelijk mee gedaan, zodat de authentieke essence van de thee kan schitteren. De excellente melanges van lange theeblaadjes en uitzonderlijke ingrediënten zorgen voor een authentieke, aromatische en heerlijke (high) thee-ervaring, waarbij je de thee ziet, ruikt en proeft. 

 

 

Zoet & Gebak
Wij bereiden zelf ook heerlijke taarten en zoetigheid o.a. cheesecake, brownies, chocoladetaart en carrotcake tot homemade cookies. Je kunt het allemaal proeven bij de Koffie compleet. Drie verschillende stukjes gebak met een kopje koffie zodat je alles eens kunt proeven.

 

 

 

Broodjes en soep
Natuurlijk is ons restaurant ook voorzien van overheerlijke verse belegde broodjes en dagsoep. Zowel wit als bruinbrood is verkrijgbaar met verschillende soorten beleg. Ons twaalfuurtje is een aanrader: broodje kroket, kopje soep en salade. Laat je verrassen of bekijk ons menu.