Restaurant

 

Ons restaurant is geopend!

Ons horeca team staat weer voor je klaar om je in de watten te leggen met verse koffie en huisgemaakt gebak of een heerlijke lunch. Wij zien je graag. Reserveren is niet nodig.

Kom gezellig langs, er is vast en zeker een tafeltje vrij. Tot gauw! 

 

 

Een beleving was het altijd al bij ons Groencentrum maar nu kun je er ook nog eens (h)eerlijk koffie drinken met gebak of genieten van onze lunchgerechten.

Groencentrum Puur Eten & Drinken is geopend tijdens openingsuren van het tuincentrum en een team van enthousiaste horecamensen is begonnen aan de opstart fase van dit nieuwe concept.

 

Koffie
We willen zoveel mogelijk verse en eerlijke producten bereiden. Bewust is daarom gekozen voor het Natural Koffieconcept van Brandsma Koffie. Een fairtrade koffiemerk dat een heerlijke smaak heeft.  

 

 

Thee
Een onvergetelijk theemoment begint bij Pure Leaf®. Bij Pure Leaf® thee worden de beste blaadjes van verschillende plantages van overal ter wereld geselecteerd. Daarna wordt er zo weinig mogelijk mee gedaan, zodat de authentieke essence van de thee kan schitteren. De excellente melanges van lange theeblaadjes en uitzonderlijke ingrediënten zorgen voor een authentieke, aromatische en heerlijke (high) thee-ervaring, waarbij je de thee ziet, ruikt en proeft. 

 

Vers brood wordt iedere dag gebakken door Echte Bakker Posthuma en bepaalde specialiteiten zoals het met goud bekroonde oranjekoek van Bakkerij Ypma staat bij ons op de kaart.

 

Zoet & Gebak
Wij bereiden zelf ook heerlijke taarten en zoetigheid o.a. cheesecake, brownies, chocoladetaart en carrotcake tot homemade cookies. Je kunt het allemaal proeven in onze Speciale openingsactie: de Koffie compleet. Drie verschillende stukjes gebak met een kopje koffie zodat je alles eens kunt proberen.

 

Broodjes en soep
Natuurlijk is ons restaurant ook voorzien van overheerlijke verse belegde broodjes en dagsoep. Zowel wit als bruin is verkrijgbaar met verschillende soorten beleg. Ons twaalfuurtje is een aanrader: broodje kroket, kopje soep en salade. Laat je verrassen of bekijk HIER ons menu.

 

 

 

 

 

 

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief