Kerstverlichting

Kerstverlichting: sfeer in en om het huis! Kerstverlichting is ontzettend sfeervol en geeft de donkere dagen voor Kerst een bijzonder tintje. Kerstverlichting vind je namelijk niet alleen in de kerstboom... Hoeveel mensen hebben verlichting in hun bomen buiten of langs het raam? Het huis is zo aan de buitenkant ook gelijk omgetoverd in de kerstsfeer! Ook zijn er kerstlichtjes verkrijgbaar op batterij, wat vaak gebruikt wordt door creatievelingen, om bijvoorbeeld een mooie schaal of windlicht mee op te maken in kerstsfeer. Kortom, kerstverlichting genoeg bij Groencentrum Witmarsum! Vanaf begin november vind je bij ons een gezellige en sfeervolle kerstshow waar je al onze soorten kerstverlichting kunt bekijken.

Kerstverlichting duur? Niets is minder waar!

Misschien denk je dat het laten branden van kerstverlichting duur is. Maar niets is minder waar! Een voorbeeldje: wanneer je een maand lang, elke dag 8 uur lang een kerstboom laat branden met een snoer van 700 LED-lichtjes. Dan kost je dat minder dan €1,- voor de hele maand. Je kunt dus met een gerust hart LED kerstverlichting gebruiken in huis en het gezellig maken. Bij Groencentrum Witmarsum vind je dan ook duurzame energiezuinige kerstverlichting!

 

Soorten kerstverlichting: alle kerstlampjes beschikbaar

Kerstverlichting is naast het kopen van een kerstboom een van de belangrijkste elementen van kerst. Kerstverlichting is er ten eerste voor binnen en voor buiten het huis. De kerstverlichting voor buiten is uiteraard bestendig tegen de weersomstandigheden. Harde wind en regen brengt deze verlichting niet van zijn stuk en is ook niet gevaarlijk! Naast verlichting voor binnen en buiten is er ook verschil tussen stabiel licht of licht met verspringing erin. Hierdoor knipperen de lichtjes aan en uit en lijkt het net de melodie van een liedje. Ook is er verschil tussen standaard warm licht of gekleurde verlichting. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het in Groencentrum Witmarsum! Bekende soorten kerstverlichting zijn bijvoorbeeld:

  • Zilverdraad LED
  • Twinkly kerstverlichting
  • Slangverlichting
  • Kerstverlichting op batterij

Groencentrum Witmarsum | Kerstverlichting binnen | Kerstverlichting buiten

LED kerstverlichting: onmisbaar tijdens de feestdagen

Het voordeel van LED kerstverlichting is het feit dat deze vele malen duurzamer is. Dat wil zeggen dat jij jouw kerstlampjes minder vaak hoeft te vervangen, wat jou op de langere termijn eveneens geld bespaart. Kerstverlichting met LED technologie komt bovendien in vele soorten en maten voor, zowel voor binnenshuis als buitenshuis. De feestdagen in december zijn uiteraard niet compleet zonder een mooie kerstversiering binnen en buiten het huis! LED kerstverlichting wordt zowel in kerstboom verlichting aangeboden als in kerstversiering en kerstdecoratie. Binnen kerstversiering komt in allerlei vormen voor en LED kerstlampjes zijn dan ook perfect om deze figuren stijlvol te verlichten. Voor een echte LED kerst ben je bij ons in Witmarsum aan het juiste adres. LED verlichting tijdens kerst is namelijk heel populair deze dagen. Ook kun je kiezen uit een breed assortiment aan outdoor lampjes waarin leds worden gebruikt. Jouw oprit wordt dan ook namelijk geweldig versierd en verlicht met een glazen kerstman die gevuld is met dit soort lichtjes. Outdoor kerstverlichting met LED is dan ook een van de beste én duurzaamste manier om jouw tuin rond de feestdagen te verlichten.

Kerstverlichting binnen

Heb jij jouw kunstkerstboom al van zolder gehaald of koop je traditioneel ieder jaar opnieuw een echte kerstboom? Beide soorten kerstbomen hebben natuurlijk weer hun eigen voor- en nadelen. Een kunstkerstboom moet je bijvoorbeeld nog helemaal in elkaar zetten, maar kan wel ieder jaar opnieuw gebruikt worden. Een echte kerstboom is daarentegen direct klaar voor gebruik en geeft de heerlijke dennengeur met zich mee. Vervelend zijn alleen die irritante, uitvallende naalden, die eigenlijk overal op de grond slingeren. Voor welke kerstboom je ook gaat, als de boom eenmaal in de woonkamer staat, is de basis voor jouw kerstdagen gelegd. Nu moet je simpelweg nog de kerstverlichting er in hangen. Dit is vaak een hele klus voor velen onder ons. Er zijn bovendien veel verschillende soorten kleuren kerstverlichting voor in jouw kerstboom. je kunt kiezen voor het neutrale wit of een gele kleur kiezen, maar voor de verandering en een geheel eigen sfeer is een andere kleur kerstverlichting ook wel eens leuk. Bekijk zelf eens welke kleur mooi zou kunnen staan bij jouw keuze van kerstballen, maar eventueel ook bij de rest van jullie kerstdecoratie. Er is bijna niets zo fijn als het ontsteken van de kerstverlichting als het buiten koud en donker wordt. De laatste maand van het jaar is voor velen onder ons dan ook een onvergetelijke maand - mét mooie kerstverlichting. Ons assortiment kerstverlichting voor binnen is ruim en bestaat uit veel populaire kerstverlichting voor in jullie eigen kerstboom. Verder hebben we ook de mooiste lichtsnoeren, met bijvoorbeeld reguliere lampjes, sterren of lichtsnoeren met namaak ijspegels eraan. Deze schitterende binnen kerstverlichting zorgt ervoor dat jouw huis binnen korte tijd wordt omgetoverd tot een gezellige verlichte kerst ruimte.

Groencentrum Witmarsum | Kerstverlichting binnen | Kerstverlichting buiten

Kerstverlichting buiten

Jij maakt het rond de kerstdagen binnenshuis alles zo veel mogelijk gezellig met kerstverlichting, kerstdecoraties en kerstversiering. En we geven jou groot gelijk! Steeds meer mensen kiezen er dan ook voor om buitenshuis kerstverlichting te kopen. Zo zie je dat de boom, buxus of struik thuis worden omhult met de mooiste kerstverlichting. Deze kerstverlichtingen variëren tussen de standaard gebruikte kerstlampjes, kerstlampjes in ster- of sneeuwvlokvorm, lichtslangen en andere kerstverlichting. Verder staan er ook vaak onder het raam of vooraan in de tuin vaker decoraties, die variëren van kerstman tot rendier en van sneeuwpop tot kerstengel. Waar in de zomermaanden de tuinplanten leven brengen in jullie tuin, zorgen deze kerstversieringen ervoor dat jouw tuin dit jaar tot leven komt gedurende de donkere, koude dagen van het jaar. Let op dat je wel kerstverlichting koopt die beschermd is tegen vocht en vuil van ons kikkerlandje.  

Kerstverlichting kopen in Friesland

Ben je op zoek naar kerstverlichting voor in of om het huis? Dan moet je bij ons in Friesland zijn. Kerstverlichting koop je bij Groencentrum Witmarsum als je op zoek bent naar een goede kwaliteit en een uitgebreide collectie! Tot snel bij ons in het tuincentrum. Je bent van harte welkom!

Openingstijden