Kerstdecoratie

Kerstdecoratie is enorm belangrijk rond de kerst! Naast een kerstboom met mooie kerstverlichting zijn er natuurlijk nog veel meer kerstartikelen te koop! Bij ons in Groencentrum Witmarsum hebben wij een groot assortiment aan diverse kerstaccessoires om de kerstboom mee op te tuigen, maar ook artikelen om het kerstdiner sfeervol mee aan te kleden, om over de rest van het huis nog maar niet te spreken!


Kerstdecoratie in Witmarsum

Wil jij ook leuke kerstinspiratie opdoen om jouw Kerst dit jaar onvergetelijk te maken? Kom dan bij ons tuincentrum in Witmarsum langs. Wij verkopen onder andere de volgende kerstdecoratie:

  • Alles voor in de kerstboom als ballen, kerstornamenten en kerstverlichting
  • Alles voor op de vensterbank of kastjes als lampjes, boompjes, houten accessoires, besneeuwde accessoires en gnoom mannetjes.
  • Maar natuurlijk ook plaids, kussens en prachtige (LED)kaarsen.

Groencentrum Witmarsum | Kerstshow | Kerstdecoratie

Kerstdecoratie in diverse soorten

Wij bieden ruime keuze aan verschillende soorten kerstversiering en kerstdecoratie. Denk aan prachtige glazen kerstballen, originele kerstboompieken of sfeervolle kaarsen, met de juiste kerstdecoratie creëer je een unieke kerstsfeer in jouw eigen huis. Ook hebben wij witte kerstballen, houten kerstballen en roze kerstballen. Breng gezellig een bezoekje aan ons tuincentrum in Witmarsum en kom samen met ons in de kerstsfeer! Of je nu op zoek bent naar een mini kerstboompje of een grote boom voor in de tuin. De geur van dennennaalden is heerlijk en brengt je echt in de kerstsfeer.

Kerstdecoratie in tuin

Een kerstboom is natuurlijk de klap op de vuurpijl, maar de kerstsfeer kan natuurlijk al starten in de tuin! Kerstversiering buiten is de laatste paar jaren steeds populairder aan het worden! Heb je een aantal mooie coniferen in de voor- of achtertuin staan? Dan kun je deze ook versieren met mooie buitenverlichting. Ook kun je pegels of een slinger verlichting hangen langs de boegdelen van het huis, langs de veranda, de erker of de ramen. Aangekomen bij de voordeur kan hier een gezellige kerstman het bezoek staan op te wachten, voorzien van een sfeervol windlicht en op de voordeur kun je een versierde, of misschien wel zelfgemaakte kerstkrans ophangen!

Groencentrum Witmarsum | Kerstshow | Kerstdecoratie

Het huis ademt kerst

Binnengekomen is daar natuurlijk de mooi aangeklede kerstboom, maar misschien hangen er ook wel kerstsokken, geheel in Amerikaanse kerststijl aan de schouw. Mooi opgemaakte guirlandes sieren de vensterbank of een sidetable en groepen brandende kaarsen brengen warmte in huis. Wellicht is er een hoek ingericht met een compleet kerstdorp met kersthuisjes waar je uren naar kunt kijken en Rudolf het rendier kijkt uit over het gezelschap. De eettafel staat mooi opgedekt met hoge wijnglazen, een mooi servies en glanzende dennenappels, sneeuwpopjes en kleine kaarsenhouders staan decoratief uitgestald. Op de achtergrond klinkt kerstmuziek en het gezelschap geniet van elkaar. Kerst kan beginnen!

Groencentrum Witmarsum | Kerstshow | Kerstdecoratie

Kerstdecoratie kopen in Friesland

Ben je op zoek naar kerstaccessoires voor je eigen kerstboom? Zoek je nieuwe kerstverlichting voor binnen of buiten in de tuin? Wil je je kerstdorp uitbreiden, of zoek je simpelweg naar mooie tafeldecoratie? Wil je zelf een kerstkrans of guirlande opmaken of ga je creatief aan de slag met een mooi windlicht? Kom gerust bij ons langs om de uitgebreide kerst collectie te bekijken! Wij hebben de laatste trends in ons assortiment en barsten van de inspiratie! Vanaf begin november vind je een sfeervolle kerstshow in ons tuincentrum. Je bent van harte welkom bij Groencentrum Witmarsum in Friesland!

Bekijk ook eens onze:

Openingstijden Groencentrum Witmarsum