Zijdebloemen

Ben jij, net als wij, dol op alles wat met interieur en wonen te maken heeft? Ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe woning of wil je je huidige huis een make-over geven? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina gaan we samen op ontdekkingstocht naar de laatste woontrends op het gebied van zijdebloemen. Let's get inspired!

Openingstijden & Contact

Wat zijn de voordelen van zijdebloemen?

Wanneer je een liefhebber bent van bloemen, dan kies je wellicht automatisch graag voor echte soorten. Maar ook zijdebloemen hebben verschillende voordelen: 

  • Doordat deze bloemen geen water nodig hebben, kun je ze op plekken neerzetten of ophangen die minder goed te bereiken zijn. Op deze manier stijl je jouw huis zoals jij wilt, zonder daarbij concessies te hoeven doen! 
     
  • De zijdebloemen gaan lang mee, waardoor je ze ook in jouw huis op verschillende plekken neerzet of ophangt. Dankzij de lange levensduur wissel je gemakkelijk af en haal je er op deze manier meer plezier uit. Daarnaast combineer je zijdebloemen gemakkelijk met verschillende woonaccessoires waardoor je veel variatie aanbrengt in jouw interieur, bijvoorbeeld door combinaties te maken met kaarsen en schilderijen. 
     
  • Wanneer je vaak van huis bent of geen groene vingers hebt, geniet je toch van een groene omgeving dankzij zijdebloemen. 

Zijdebloemen zijn tegenwoordig levensecht

Soms denk je weleens: 'Wat een prachtige bloemen! Zouden ze echt zijn?'. Tegenwoordig zijn zijdebloemen praktisch niet meer van echt te onderscheiden en zijn een blijvende eyecatcher in je woning. Het is helemaal van deze tijd en sfeerverhogend. Als je geen tijd hebt om wekelijks een nieuwe bos snijbloemen aan te schaffen, dan is de keuze voor zijdebloemen snel gemaakt!

De zijdebloemen van MiCa decorations

Stel je voor: het hele jaar door genieten van de schoonheid van bloemen in je huis, zonder je zorgen te hoeven maken over verwelking of onderhoud. Dit alles wordt mogelijk met de prachtige collectie zijdebloemen van MiCa Decorations. In ons tuincentrum vind je een ruim assortiment zijdebloemen van dit veelbelovende merk. Wat Mica Decorations onderscheidt, is de aandacht voor detail. De zijdebloemen van dit merk zijn niet alleen mooi, maar ook opvallend natuurgetrouw. Elk bloemblaadje, elke stengel straalt authenticiteit uit, waardoor je het verschil bijna niet zult zien tussen deze kunstbloemen en hun levende variant!

Zijdebloemen kopen bij Groencentrum Witmarsum

Onze collectie zijdebloemen is zeer ruim! Wat ons onderscheidt, is niet alleen het product zelf, maar ook het persoonlijke advies en de zorg die je krijgt bij het uitzoeken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het kiezen van de zijdebloemen die jouw huis in een bloemenparadijs transformeren. Kom je snel langs bij Groencentrum in Witmarsum?

Openingstijden & Contact