Kunstplanten

Kunstplanten zijn ideaal voor mensen zonder groene vingers, of voor donkere hoeken in huis die wel wat sfeer kunnen gebruiken. Groencentrum Witmarsum heeft een ruim aanbod aan kunstplanten met voor ieder wat wils. Van klein tot groot en van staand tot hangend; bij Groencentrum Witmarsum vind je het allemaal. Zo zijn wij onder andere verkoper van de volgende merken:

  • Mica
  • Tina
  • Decoris

Kunstplanten van Mica, Tina en Decoris

De kunstplanten van Mica, Tina en Decoris zijn geschikt voor thuis, op kantoor en sommige zelfs voor buiten! Met deze kunstplanten haal je de prachtige natuur in huis zonder dat de planten enige verzorging vragen. De kunstplanten worden geleverd in een kunststof pot, maar kijk ook zeker bij onze potterie voor een mooie overpot. De kunstplanten van Mica, Tina en Decoris staan erom bekend dat zij vrijwel niet van echt te onderscheiden zijn. Bekijk ons assortiment kunstplanten van verschillende merken in ons groencentrum en kies welke het beste bij jouw in huis of in de tuin kan staan!

kunstplanten-kopen

Kunstplanten: verschillende soorten

Een huis zonder planten is niet zo sfeervol. Mocht je bang zijn dat een investering in planten het niet waard zal zijn omdat de planten snel doodgaan, dan kun je er altijd voor kiezen om kunstplanten te kopen. Wij snappen dat niet iedereen even goed is in het verzorgen van planten, of dat er altijd een moeilijke hoek in huis overblijft waar geen enkele plant het overleeft. Om deze redenen hebben wij ontzettend veel verschillende soorten kunstplanten in ons assortiment. Zo kun je bij Groencentrum Witmarsum terecht voor onder andere de volgende hangplanten:

  • Reguliere kunstplanten
  • Hangende kunstplanten
  • Grote kunstplanten voor binnen
  • Kunstplanten voor buiten
  • En nog veel meer...

De voordelen van kunstplanten

Het aanschaffen van een kunstplant kan soms een investering zijn, maar je krijgt er zoveel voor terug. Uiteindelijk blijven de planten namelijk vaak jarenlang staan, in plaats van echte planten die nog weleens vervangen moeten worden. Bij Groencentrum Witmarsum heb je veel keuze als het gaat om kunstplanten Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige Mica Decorations Monstera kunstplant? Een kunstplant blijft niet alleen jaren mooi, ook hebben kunstplanten geen verzorging nodig. Het kan soms best veel moeite kosten om de juiste plek te vinden voor een plant, er moet namelijk rekening gehouden worden met licht en andere factoren. Bij aanschaf van een kunstplant kun je deze overal kwijt. Zelfs een plek met ontzettend veel zon of juist helemaal geen zon; voor kunstplanten is het allemaal geen probleem. 

kunstplanten-kopen-witmarsum

Kunstplanten kopen bij Groencentrum Witmarsum

Wil je meer informatie over ons ruime aanbod kunstplanten? Neem dan contact met ons op of kom langs in ons groencentrum! Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar en geven u graag tips over welke kunstplant het beste bij u past. Wilt u toch liever een echte plant, maar bent u niet goed in het verzorgen van planten? Neem dan ook eens een kijkje op onze afdeling vetplanten. Deze hebben niet vaak water/verzorging nodig en kunnen wel tegen een stootje. Hopelijk tot ziens bij Groencentrum Witmarsum!