Kerstbomen Bolsward

Op zoek naar mooie kerstbomen in de omgeving van Bolsward? Kom dan eens langs bij Groencentrum Witmarsum! Wij verkopen echte kerstbomen en kunstkerstbomen in alle soorten en maten.

Prachtige echte kerstbomen kopen in de buurt van Bolsward

De echte kerstbomen van Groencentrum Witmarsum nabij Bolsward zijn speciaal voor u geselecteerd op beste kwaliteit, model en prijs. De heerlijke Prachtige echte kerstbomen nabij Bolswardgeur van een echte kerstboom brengt u natuurlijk meteen helemaal in de kerststemming. In ons kerstbomenbos vindt u diverse soorten sparren, zoals:

  • Servische sparren
  • Fijnsparren
  • Blauwsparren
  • Nordmann-sparren

Nordman-sparren zijn op het moment de populairste kerstbomen. Deze bomen zijn namelijk van een zeer goede kwaliteit en de naalden vallen nauwelijks uit. De naalden zijn daarnaast opvallend zacht. De fijnspar wordt al vele jaren als kerstboom verkocht. De boom staat vooral bekend om zijn sterke dennengeur. Het zijn relatief goedkope kerstbomen die erg breed zijn van onder en erg smal van boven. Ook de blauwspar is een prachtige kerstboom. Deze boom zorgt voor een bijzonder effect, door zijn blauwachtige naalden. Een nadeel aan de blauwspar is dat hij erg scherpe naalden heeft. Ook de servische spar staat bekend om zijn aparte kleur. Daarnaast is de boom bijzonder slank gebouwd. Deze sparren zijn ook vaak verkrijgbaar in pot.

In dit filmpje ziet u waar u op moet letten bij het kopen van een kerstboom

 

Bij Groencentrum Witmarsum nabij Bolsward vindt u ook kunstkerstbomen

Niet iedereen is weg van een echte kerstboom. Het kan zijn dat u de aanschaf en verzorging van een kerstboom maar gedoe vindt. Daarom Kunstkerstbomen kopen nabij Bolswardverkopen we bij ons tuincentrum in de buurt van Bolsward ook prachtige kunstkerstbomen. U kunt kiezen voor een groene kunstkerstboom, die nauwelijks van echt te onderscheiden is, of voor een gekleurde kunstkerstboom voor een bijzonder effect. Heeft u niet zoveel tijd om uw kerstboom te versieren? We verkopen ook kunstkerstbomen die al versierd zijn! Volgend jaar haalt u uw kunstkerstboom zo weer tevoorschijn. Onze kunstkerstbomen zijn ook online te bestellen in onze webshop.

Kom sparren kijken tijdens onze prijswinnende kerstshow

Ieder jaar toveren doen de medewerkers van Groencentrum Witmarsum weer hun uiterste best om ons tuincentrum om te bouwen tot een sfeervol kerstparadijs. Onze kerstshow heeft al meerdere malen de prijs voor ‘Mooiste kerstshow van Nederland’ gewonnen. Er wordt elk jaar een thema gekozen en aan de hand hiervan zetten we verschillende afdelingen op. Onze kerstshow is een mooi moment om een mooie kerstboom en kerstdecoraties te komen kopen. U wordt namelijk enorm geïnspireerd wanneer u op deze dagen door ons prachtige tuincentrum loopt. Kom snel eens langs!

Bezoek de webshop