Woonwinkel Leeuwarden

Op zoek naar een leuke woonwinkel in de buurt van Leeuwarden? Dan denkt u er vast niet meteen aan om even langs een tuincentrum te gaan! Bij Groencentrum Witmarsum verkopen we echter ook heel veel woonaccessoires.

Bezoek onze uitgebreide woonwinkel in de omgeving van LeeuwardenWoonwinkel bezoek nabij Leeuwarden

Wanneer u een woonkamer binnen stapt, wordt u oog altijd meteen getrokken naar de woonaccessoires. Deze zijn dus een belangrijk onderdeel van het interieur. Bij Groencentrum Witmarsum nabij Leeuwarden hebben we dan ook een zeer uitgebreide woonwinkel. U koopt bij ons onder andere:

  • Leuke kussentjes
  • Heerlijke kaarsen
  • Vrolijke fotolijstjes
  • Schattige beeldjes
  • Materialen om zelf decoratie mee te maken
  • Nog veel meer; bezoek onze woonwinkel in de buurt van Leeuwarden voor het gehele assortiment

Gebruik woonaccessoires om een romantische, moderne of stoere sfeer neer te zetten. Onze deskundige medewerkers helpen u graag bij het combineren van de leukste woonaccessoires.

Woonaccessoires van Casa Vivante kopen in de buurt van LeeuwardenDe leukste woonwinkel in de buurt van Leeuwarden

In onze woonwinkel in de omgeving van Leeuwarden verkopen we woonaccessoires van het merk Casa Vivante. Dit bekende merk staat voor landelijk, stoer en romantisch, met veel florale accenten. Met de accessoires van Casa Vivante maakt u echt iets bijzonders van uw woonkamer. Materialen waar Casa Vivante mee werkt zijn keramiek, metallic en glas en er wordt gespeeld met kleur, textuur en vorm. Combineer metalen accessoires in koper, goud en zwart met elkaar voor een unieke look die helemaal bij de huidige woontrends past. Casa Vivante heeft ook een weldadige geurlijn met onder andere aromatische olie, handzeep en bodylotion. Ook voor kleine meubelen kunt u in onze woonwinkel nabij Leeuwarden terecht. We verkopen namelijk kleine meubels, zoals bijzettafeltjes, krukjes, poefen en andere zitelementen.

Prachtige kamerplanten en kunstplanten uit onze woonwinkel nabij Leeuwarden

Groencentrum Witmarsum is gespecialiseerd in vers levend groen. U koopt bij ons de mooiste kamerplanten. Kamerplanten zien er niet alleen leuk uit, maar ze zijn ook essentieel voor de luchtkwaliteit in uw woonkamer. Kamerplanten zuiveren namelijk de lucht, voegen zuurstof toe en houden de luchtvochtigheid op peil. Combineer deze een sierlijke plant met onze originele woonaccessoires en maak echt iets bijzonders van uw woonkamer. In onze woonwinkel verkopen we ook hele mooie zijdeplanten, die nauwelijks van echt te onderscheiden zijn. Deze kunstplanten zijn vooral erg gewild op kantoren, maar kunnen ook echt iets voor uw interieur betekenen. Kom snel eens langs in ons tuincentrum en bij onze woonwinkel nabij Leeuwarden!