Vakantiepark Landal Elfstedenhart met unieke ligging in Witmarsum

Wat is een leuke Landal GreenPark locatie in Friesland? Kijk dan eens maar Vakantiepark Landal Elfstedenhart Witmarsum! Witmarsum is een dorp, gelegen in het zuidwesten van Friesland, dichtbij de Waddenzee en het is gemakkelijk te bereiken met de auto via de A7. Het staat bekend om zijn mooie omgeving en er zijn dan ook een hoop leuke wandel- en fietsroutes. Het Landal Greenpark Elfstedenhart is een bungalowpark waar velen heen gaan om vakanties door te brengen of gezellige weekendjes weg te gaan. Ga met het gezin, met vrienden (max. 12 pers.) of met je partner en geniet van al het moois dat Witmarsum te bieden heeft. Deze unieke plek in Nederland biedt de mogelijkheid om een echte toerist in eigen land te zijn in een comfortabele vrijstaande woning, waar je de elfstedenroute via Landal Elfstedenhart kunt varen. Huur fietsen of suppen tegen een goede prijs en ga zelf op pad over het water! 

Landal Elfstedenhart in Witmarsum bezoek Groencentrum Witmarsum

Landal Elfstedenhart gelegen aan elfstedenroute in Witmarsum

Maar, waar ligt Landal Elfstedenhart? Het is gelegen in Witmarsum aan de elfstedenroute vlakbij de Afsluitdijk! Voor de echte liefhebber van de elfstedentocht is dit dus een mooie plek om eens te bezoeken. Witmarsum is daarnaast een gezellige stad, waar je verschillende dingen kunt ondernemen. Zo zijn er:

Genoeg te doen in een klein dorp dus! Neem je tijd om al het moois wat Witmarsum te bieden heeft tot je te nemen en sluit de dag af in het comfort van een luxe bungalow. Kom je nu uit andere omliggende dorpen of steden in Friesland? Dan is Witmarsum vrijwel om de hoek. Makkelijk te bereiken met de auto, en neem een fiets mee voor de kortere afstanden! 

Landal Greenpark met tuincentrum in Witmarsum

Heb je nu een huisje gehuurd in Landal Greenpark in Witmarsum, neem dan ook eens een kijkje bij het tuincentrum aan de overkant van de straat! Daar bevindt zich Groencentrum Witmarsum, een fijn en verwelkomend tuincentrum met een mooi assortiment aan kamerplanten, buitenplanten, potten, tuinkassen, alles voor je eigen moestuin, droogbloemen en meer. Ook kun je daar terecht voor een lekker hapje en een drankje in de horecagelegenheid. In het restaurant kun je plaatsnemen voor een koffiepauze met een lekkere zoeternij erbij. Naast de koffiepauze kun je daar ook neerstrijken voor een goede lunch. Geniet van een soepje, een broodje of een salade en je hebt daarna weer energie om de dag verder door te komen. Wel raden we je natuurlijk aan om op voorhand even te kijken wanneer Groencentrum Witmarsum open is. Wat zijn de openingstijden van Groencentrum Witmarsum? Bekijk ze op onze contactpagina.

Landal Greenpark Elfstedenhart in Witmarsum | Groencentrum Witmarsum

Bezoek Groencentrum Witmarsum tegenover Landal Elfstedenhart

Groencentrum Witmarsum is dus niet alleen een leuke plek waar je een compleet dagje weg van kunt maken, maar maak er samen met Landal Greenpark een geheel weekendje weg van! Als hét tuincentrum van het noorden staan wij voor jou klaar om jou te voorzien van het beste advies. Tevens kun je bij ons een uitgebreid beplantingsplan laten maken. Kom bij ons langs voor een maaltijd gemaakt van lokale producten en kijk in ons uitgebreide assortiment aan binnen- en buitenplanten. Niet alleen hebben wij de gangbare bloemen en planten, maar ook de minder bekende en hebben we een trendy woonwinkel. Tevens zijn wij de tuinkas specialist van het Noorden. Zeker het kijken waard dus! Het lijkt ons leuk als je langskomt bij Groencentrum Witmarsum, jou ook?

Contact Routbeschrijving