Tuincentra Harlingen

Bent u op zoek naar de beste tuincentra in de omgeving van Harlingen? Kom dan eens langs bij Groencentrum Witmarsum. U vindt hier een breed assortiment artikelen voor uw tuin én huis. Daarnaast vinden er bij ons regelmatig leuke evenementen plaats!

Breedste assortiment vers levend groen van alle tuincentra nabij Harlingen

Van alle tuincentra in de omgeving van Harlingen vindt u bij ons het grootste assortiment vers levend groen. Wij krijgen onze planten en bloemen iedere dag vers aangeleverd van kwekers. Onze bloemen krijgen wij van Bloemenveiling Aalsmeer. U bent dus verzekerd van verse planten en bloemen die lang meegaan. Qua levend groen verkopen wij:Van alle tuincentra nabij Harlingen: het meeste levend groen!

Wij verkopen zowel tuin- als kamerplanten. Bij de aanschaf van tuinplanten moet u zich altijd even laten informeren over de vaste planten die u koopt. Vaste planten komen namelijk ieder jaar terug en vormen dus de basis van uw tuin. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies! U combineert uw eenjarige perkplantjes, planten in pot en bloembollen met uw vaste planten. Wij hebben ook een uitgebreide afdeling kamerplanten. U koopt bij ons bijvoorbeeld mini cactussen, palmen, bamboe, azalea’s en varens. Maak de juiste combinatie bloeiende kamerplanten en groene kamerplanten voor een mooi effect! Bezoek ook eens onze bloemenwinkel.

Ook voor woonaccessoires kunt u terecht bij ons tuincentrum

U koopt bij ons zeker niet alleen artikelen voor uw tuin. Wij zijn één van die tuincentra waar ook woonaccessoires worden verkocht. Eén van de tuincentra nabij Harlingen die woonaccessoires verkooptWoonaccessoires zijn de sfeermakers in uw huis. Een mooie bloempot, leuke kussentjes of een paar vrolijke kaarsen trekken de aandacht. U krijgt er een warm gevoel van. Kom dus snel eens langs op onze woonafdeling. We verkopen onder andere woonaccessoires van het merk Casa Vivante. Een omschrijving van de sfeer die deze artikelen neerzetten is ook wel landelijk, stoer en romantisch. Met veel florale accenten. Daarnaast verkopen we bijvoorbeeld kaarsen van Bolsius. Neem vooral foto’s van uw huidige interieur mee.

De leukste evenementen van alle tuincentra in de omgeving van Harlingen

U bezoekt ons tuincentrum in de buurt van Harlingen ook, omdat hier van alle tuincentra in de omgeving de leukste evenementen plaatsvinden. Onze interieurontwerpster, tuinontwerpster en inspiratie blogster geven u graag een leuke workshop! Daarnaast vinden er ook seizoensgebonden workshops plaats, zoals een workshop pompoen graveren. Kom ook eens bloemschikken bij onze bloemenwinkel.