Landal Elfstedenhart nabij Leeuwarden

Bent u op zoek naar een leuke Landal GreenPark locatie in Friesland? Kijk dan eens naar Vakantiepark Landal Elfstedenhart Witmarsum, nabij Leeuwarden! Witmarsum is een dorp, gelegen in het zuidwesten van Friesland, dichtbij de Waddenzee en het is gemakkelijk te bereiken met de auto via de A7. Het staat bekend om zijn mooie omgeving en er zijn dan ook een hoop leuke wandel- en fietsroutes. Het Landal Greenpark Elfstedenhart is een bungalowpark waar velen heen gaan om vakanties door te brengen of gezellige weekendjes weg te gaan. Ga met het gezin, met vrienden (max. 12 pers.) of met uw partner en geniet van al het moois dat Witmarsum te bieden heeft. Deze unieke plek in Nederland biedt de mogelijkheid om een echte toerist in eigen land te zijn in een comfortabele vrijstaande woning, waar u de elfstedenroute via Landal Elfstedenhart kunt varen. Huur fietsen of suppen tegen een goede prijs en ga zelf op pad over het water!

Landal Elfstedenhart nabij Leeuwarden bezoek Groencentrum Witmarsum in Friesland

Bent u geïnteresseerd in Landal Elfstedenhart, gelegen aan de elfstedenroute nabij Leeuwarden?

Maar, waar ligt Landal Elfstedenhart? Het bevindt zich in Witmarsum aan de elfstedenroute en dichtbij Leeuwarden! Voor de echte liefhebber van de elfstedentocht is dit dus een mooie plek om eens te bezoeken. Witmarsum is daarnaast een gezellige stad, waar u verschillende dingen kunt ondernemen. Zo zijn er:

Genoeg te doen in een klein dorp dus! Neem uw tijd om al het moois wat Witmarsum te bieden heeft tot u te nemen en sluit de dag af in het comfort van een luxe bungalow. Komt u nu uit andere omliggende dorpen of steden in Friesland zoals Leeuwarden? Dan is Witmarsum vrijwel om de hoek. Makkelijk te bereiken met de auto, en neem een fiets mee voor de kortere afstanden!

Landal Greenpark met tuincentrum nabij Leeuwarden

Heeft u nu een huisje gehuurd in Landal Greenpark nabij Leeuwarden? Neem dan ook eens een kijkje bij het tuincentrum aan de overkant van de straat! Daar bevindt zich Groencentrum Witmarsum, een fijn en verwelkomend tuincentrum met een mooi assortiment aan kamerplanten, buitenplanten, potten, tuinkassen, alles voor uw eigen moestuin, droogbloemen en meer. Ook kunt u daar terecht voor een lekker hapje en een drankje in de horecagelegenheid. In het restaurant kunt u plaatsnemen voor een koffiepauze met een lekkere zoeternij erbij. Naast de koffiepauze kunt u daar ook neerstrijken voor een goede lunch. Geniet van een soepje, een broodje of een salade en u hebt daarna weer energie om de dag verder door te komen. Wel raden we u natuurlijk aan om op voorhand even te kijken wanneer Groencentrum Witmarsum open is. Wat zijn de openingstijden van Groencentrum Witmarsum? Bekijk ze op onze contactpagina.

Landal Greenpark Elfstedenhart nabij Leeuwarden Friesland | Groencentrum Witmarsum

Bezoek Groencentrum Witmarsum tegenover Landal Elfstedenhart en nabij Leeuwarden

Groencentrum Witmarsum is dus niet alleen een leuke plek waar u een compleet dagje weg van kunt maken, maar maak er samen met Landal Greenpark een geheel weekendje weg van! Als hét tuincentrum van het noorden staan wij voor u klaar om u te voorzien van het beste advies. Tevens kunt u bij ons een uitgebreid beplantingsplan laten maken. Kom bij ons langs voor een maaltijd gemaakt van lokale producten en kijk in ons uitgebreide assortiment aan binnen- en buitenplanten. Niet alleen hebben wij de gangbare bloemen en planten, maar ook de minder bekende en hebben we een trendy woonwinkel. Tevens zijn wij de tuinkas specialist van het Noorden. Zeker het kijken waard dus! Het lijkt ons leuk als u langskomt bij Groencentrum Witmarsum nabij Leeuwarden, u ook?

Contact Plan uw route