Tuincentrum met uitgebreid assortiment nabij Wieringen

Vraag je jezelf af, welk Tuincentrum zit in de buurt van Wieringen? Kijk dan niet verder en bezoek Groencentrum Witmarsum! Makkelijk te bereiken met de auto vanuit omliggende dorpen en steden zoals Wieringen. Niet alleen zijn wij gespecialiseerd en hebben wij een uitgebreid aanbod aan bloemen, planten, bomen en accessoires voor buiten, ook voor binnen hebben wij een breed assortiment! Wij zijn namelijk de grootste aanbieder van groen voor binnen én buiten. Met onze verrassend lage prijzen hebben wij voor elk budget verleidelijk goede en mooie producten. Kom ook eens langs!

Welk tuincentrum rondom Wieringen is open

Welk tuincentrum is vandaag open? Vanzelfsprekend wil je niet voor een dichte deur staan, daarom openen wij 6 dagen in de week onze deuren voor alle plantenliefhebbers. Naast dat wij dagelijks onze deuren openen voor de bezoekers van het tuincentrum nabij Wieringen, verwelkomen wij ook mensen die van onze horecagelegenheid gebruik willen maken. Bij ons kom je dus niet alleen voor tuinbenodigdheden, maar ook voor een heerlijke kop koffie of thee met gebak of een belegd broodje. Reserveer misschien zelfs een deel van het restaurant samen met vrienden of vriendinnen voor een high tea of neem een lekkere korte pauze van het shoppen.
We zijn gevestigd tegenover het Landal Greenpark Elfstedentocht en organiseren een paar keer per maand een workshop voor jong en oud. Tijdens de workshop voor kids worden ze op verschillende manieren uitgedaagd om creatief te zijn en met groen op te gaan. Niet alleen heb je rustig de tijd om door het tuincentrum te struinen, maar je (klein)kind heeft ook een heerlijke dag.

Levend groen bij hét tuincentrum uit de omgeving Wieringen

Bij ons tuincentrum nabij Wieringen is er dagelijks verse aanvoer van planten en bloemen. Wij durven dan ook te zeggen dat je bij ons in de omgeving het grootste en verste assortiment levend groen vindt in de omgeving! Bij ons vind je onder andere:

 • Diverse soorten kamerplanten
 • Snijbloemen
 • Droogbloemen
 • (Fruit)bomen
 • Heesters
 • Rozen
 • Klimplanten
 • Haagplanten
 • Perkplanten
 • Graszoden
 • Nog veel meer soorten planten; kom naar ons tuincentrum nabij Wieringen voor het gehele assortiment

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een paar mooie planten voor in de tuin? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wanneer je een tuin gaat aanleggen, is het vooral belangrijk om na te denken over de vaste planten die je gaat aanschaffen. Vaste planten komen ieder jaar terug en zijn dus de basis van uw tuin. Alle andere planten combineert je met deze planten. Als je bijvoorbeeld kiest voor veel groen in de tuin, dan heeft u in het voorjaar veel ruimte voor kleurrijke perkplanten en/of bloembollen. Bij Groencentrum Witmarsum koop je ook een aantal planten die echt iets origineels toevoegen aan jouw tuin. Bomen zorgen bijvoorbeeld voor hoogteverschil in de tuin en rozen & klimplanten geven een leuk effect! Wij verkopen ook prachtige kamerplanten, zoals palmen, bromelia’s, hortensia’s, vingerplanten, potroos en nog veel meer. Voor de beste tuinkassen kun je ook bij de specialist van het Noorden terecht.

Bezoek tuincentrum Groencentrum Witmarsum nabij Wieringen

Wij hopen iedereen te kunnen helpen met het vervullen van zijn of haar wensen. Het tuincentrum van Groencentrum Witmarsum is gelegen tegenover Landal Elfstedenhart, in de buurt van Wieringen. Kom je nu van wat verder? Dan zijn wij zeker de paar minuten extra waard, want nergens anders vind je een grotere aanbieder van groen voor binnen en buiten, een breed aanbod aan tuinkassen, een trendy woonwinkel en nog veel meer. Met daarnaast een aanbod van gespecialiseerde hulp en de mogelijkheid om te pauzeren in ons restaurant hopen wij jou binnenkort te kunnen verwelkomen. Kijk voordat je komt natuurlijk altijd even naar onze actuele openingstijden via onderstaande button.

Contact Plan uw route