Tuincentrum Friesland

Op zoek naar een tuincentrum in de regio Friesland? Kom eens langs bij Groencentrum Witmarsum! Bij ons vindt u alles voor in en rondom uw tuin en ook diverse woonaccessoires.

Levend groen bij Tuincentrum Witmarsum in de omgeving van Friesland

Bij ons tuincentrum nabij Friesland is er dagelijks verse aanvoer van planten en bloemen. Wij durven dan ook te zeggen dat u bij ons in de omgeving het grootste en verste assortiment levend groen vindt in de omgeving! U koopt bij ons:

  • Diverse soorten kamerplantenLevend groen bij ons tuincentrum nabij Friesland
  • Snijbloemen
  • (Fruit)bomen
  • Heesters
  • Rozen
  • Klimplanten
  • Haagplanten
  • Perkplanten
  • Graszoden
  • Nog veel meer soorten planten; kom naar ons tuincentrum nabij Friesland voor het gehele assortiment

Bent u dus bijvoorbeeld op zoek naar een paar mooie planten voor in uw tuin? Dan ben u bij ons aan het juiste adres! Wanneer u een tuin gaat aanleggen, is het vooral belangrijk om na te denken over de vaste planten die u gaat aanschaffen. Vaste planten komen ieder jaar terug en zijn dus de basis van uw tuin. Alle andere planten combineert u met deze planten. Als u bijvoorbeeld kiest voor veel groen in de tuin, dan heeft u in het voorjaar veel ruimte voor kleurrijke perkplanten en/of bloembollen. Bij Groencentrum Witmarsum koopt u ook een aantal planten die echt iets origineels toevoegen aan uw tuin. Bomen zorgen bijvoorbeeld voor hoogteverschil in de tuin en rozen & klimplanten geven een leuk effect! Wij verkopen ook prachtige kamerplanten, zoals palmen, bromelia’s, hortensia’s, vingerplanten, potroos en nog veel meer.

Bezoek ook de bloemist in ons tuincentrum nabij FrieslandBloemen kopen bij Tuincentrum Witmarsum in de buurt van Friesland

In ons tuincentrum in de buurt van Friesland bevindt zich ook een deskundige bloemist. Wij krijgen onze snijbloemen iedere dag vers binnen van de bloemenveiling uit Aalsmeer. U bent dus altijd verzekerd van een vers boeket dat lang meegaat. Er staat een groot assortiment bloemen in onze koelcel en in onze bloemenwinkel staan altijd luxe seizoensgebonden boeketten voor u klaar. U kunt er ook voor kiezen om samen met onze bloemist een boeket samen te stellen. Een originele cadeautip! Natuurlijk stellen we ook arrangementen voor u samen, zoals rouwstukken en trouwboeketten. Kant en klare boeketten bestelt u nu ook online in onze webshop. Bent u benieuwd naar de betekenis van bepaalde bloemen? Op onze website staat een overzicht. Wist u bijvoorbeeld dat de Acacia voor vriendschap staat en de Gardenia voor geheime liefde?

Leuke workshops volgen bij Groencentrum Witmarsum in de buurt van Friesland

Bij ons tuincentrum in de omgeving van Friesland is het altijd gezellig! Zeker als u bij ons een workshop komt volgen. Voorbeelden van workshops die in ons tuincentrum zijn gegeven zijn: een workshop pompoen graveren, XXL breien en handletteren. Kom dus snel eens langs bij Groencentrum Witmarsum!

 

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief