Inspiratie voor alle soorten vaders

Inspiratie voor alle soorten vaders

Op zondag 17 juni is het alweer Vaderdag! De dag waarop de vaders van Nederland in het zonnetje staan! Deze dag kunnen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en daarom hebben wij wat leuke kado inspiratie voor je op een rij gezet!

Kado inspiratie voor verschillende soorten vaders

Iedere vader heeft zo zijn eigen voorkeuren. De ene is gek op boeken lezen, de andere klust graag aan zijn oldtimer en weer een ander maakt het liefst een fijne wandeling met de hond. Voor verschillende vaders hebben wij verschillende kadotips op een rij gezet, om je zo wat inspiratie te geven. Wie weet kom je zo op een goed idee om de liefste vader te verrassen!

1. Voor de BBQ liefhebber

Wist u dat wij voor de barbecue ontzettend veel mooie accessoires beschikbaar hebben? Hierbij hoeft u niet alleen te denken aan een barbecuehoes, thermometer voor het vlees of draaitang, maar ook opzetstukken, waardoor u bijvoorbeeld ook een pizza kunt bakken, poffertjes kunt draaien of bijvoorbeeld een wokgericht op de barbecue kunt bereiden! Zo kan er nóg meer op de barbecue bereidt worden en worden de gasten keer op keer verrast!

2. Voor de vader die meer rust nodig heeft

Vaders die altijd druk zijn met hun werk en thuis ook altijd bezig zijn... Een lekkere luie stoel voor in de tuin met een stevig kussen erin, zodat hij nu écht even op zijn billen moet gaan zitten. Hopelijk wordt de hint begrepen en neemt hij even de tijd om eindelijk eens even een leuk tijdschrift te lezen, een klein dutje te doen in de avondzon of misschien wel mooie plannen te maken voor de komende vakantie.

3. Voor vaders met groene vingers

Vaders die op vrije momenten in de tuin te vinden zijn tussen de plantjes, kun je vast blij maken met een nieuwe, extra lange tuinslang, snoeigereedschap of een heggenschaar. De planten en struiken mooi bijhouden, onkruid wieden en zorgen dat het gras niet te lang wordt. Voor een tuin die er picobello uitziet en een vader die dit met plezier onderhoudt hebben wij voldoende tuingereedschap in het assortiment. Stevige handschoenen, verschillende snoeischaren. Een grasmaaier die je zelf moet aanduwen of een elektrische bladblazer. Wij zijn van alle markten thuis en ook voor de vaders met groene vingers kunt u bij ons terecht!

4. Voor de vaders die graag in de keuken staan

Vaders die de heerlijkste gerechten bereiden, die niet in kookboeken kijken en zelf feilloos aanvoelen welke soort smaak er mist in een zelfgemaakte soep of saus? Deze vaders zijn gek op verse en natuurlijk ingrediënten om hun kookkunsten ten volle uit te kunnen voeren. Deze vaders maak je vast blij met plantjes of zaden om een eigen moestuin te starten! Wat is er tenslotte lekkerder dan eigen geteelde sla, een tomatensoep met tomaten uit eigen tuin of basilicum om die heerlijke pasta mee af te maken?

5. Voor de koukleumen

Ken jij een vader die altijd de eerste is die een trui of jas pakt? Die het liefste op vakantie naar de zon gaat of die in huis stiekem de thermostaat omhoog krikt, in de hoop dat niemand het ziet? Dan kun jij deze vader vast en zeker blij maken met een mooie buitenhaard, die gezellig aangestoken kan worden op de frisse zomeravonden! Zeg eens eerlijk, je kunt toch uren in dat vuur blijven staren? Ook kun je kiezen voor een terras heater, dit werkt hetzelfde, maar heeft qua uiterlijk natuurlijk een compleet andere uitstraling. Éém ding is zeker: de warmte is gegarandeerd! 

Je bent altijd van harte welkom om extra wat inspiratie op te komen doen in Friesland om de liefste vader te verrassen. Als je hulp nodig hebt, dan staan onze medewerkers met plezier voor je klaar! Veel plezier toegewenst met de voorbereidingen voor vaderdag!