Solar verlichting

Solar verlichting

De zomer is eindelijk aangebroken en dat betekent dat we kunnen genieten van lange, warme avonden in onze prachtige tuinen. Er gaat niets boven ontspannen in je eigen tuin, omringd door bloeiende bloemen en magische tuinverlichting.

Solar verlichting

Solar verlichting is een duurzame en energiezuinige keuze, maar het creëert ook een gezellige sfeer in je tuin. Zodra de zon ondergaat, beginnen deze lichtjes te branden. Of je nu een uitgebreid tuinfeest wilt organiseren of gewoon een rustige avond wilt genieten in je tuin, de solar verlichting voegt warmte en gezelligheid toe.

Voordelen

Eigenlijk is de solar verlichting een lamp met een ingebouwd zonnepaneeltje. Dit zonnepaneel vangt de zonnestralen gedurende de dag op en zet dit om in elektrische energie, zodat 's avonds de lamp gaat branden. Je hoeft geen kabels aan te leggen of je zorgen te maken over stroom. Hierdoor kun je de verlichting vrijwel overal in je tuin plaatsen. Of je nu je terras wilt verlichten, je tuinpad wilt markeren of een speciaal hoekje in je tuin wilt uitlichten, met de solar verlichting kun je creatief zijn. Kort gezegd: Solar verlichting is eenvoudig te installeren, vereist minimale onderhoud en is ook nog goed voor het milieu!

Solar verlichting kopen bij Groencentrum Witmarsum

Wil jij je tuin ook wat sfeervoller aankleden op een gemakkelijke, milieuvriendelijke manier? Bij Groencentrum Witmarsum hebben we solar verlichting van Lumineo in verschillende maten, kleuren en modellen. Van tuinsteker, tot wandlampen, lantarens, led lampjes, fakkels en strengverlichting. Kom zeker eens langs bij Groencentrum Witmarsum en doe inspiratie op voor jouw zomeravonden!

 

Ritje Witmarsum zeker de moeite waard!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Zou je ook graag meer kleurrijke vlinders zien rondfladderen in je tuin of op je balkon of (dak)terras? Ons tuincentrum helpt jou én deze mooie insecten graag met vlindervriendelijke tuintips en de beste planten die je kunt inzetten als vlindermagneet.

Lees meer...

Houd je van lekker en gezond eten? En van tuinieren? Dan ga je nu natuurlijk aan de slag met het zaaien en opkweken van je eigen groenten en kruiden. Ons tuincentrum geeft je vruchtbare tips!

Lees meer...

Het is maar nauwelijks lente en nu al de zomer in de bol?! Ja zeker! Ons tuincentrum in Witmarsum geeft je de ins en outs over de verzorging van de meest bijzondere zomerbollen.

Lees meer...