Geslaagd of niet?

Geslaagd of niet?

Vandaag krijgen de meeste leerlingen de uitslag van hun examen.. Super spannend! Kom langs bij Groencentrum Witmarsum voor een groen cadeautje voor de geslaagde!

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd, super goed gedaan! Zoek je een leuk cadeau voor de geslaagde? Maak de geslaagde blij met een prachtig boeket en een leuk kaartje "Ik vond je al geslaagd, maar nu nog meer!" Vrolijke kleurrijke bloemen om het succes te vieren. Of een vrolijke kleurrijke drinkfles met wat lekkers. Ook nog erg handig voor het warme weer, waarbij je natuurlijk genoeg moet drinken!

Gezakt? Niet getreurd!

Ook dan verdien je een cadeautje. Het komt allemaal goed! Met een geluksbrenger komt dit helemaal goed. In Brazilië wordt de Peperomia als een geluksbrenger gezien. Wie heeft er een beetje extra geluk nodig? Bij Groencentrum Witmarsum hebben we de Peperomia in vele soorten, maten en kleuren!

Voor alle geslaagde: nogmaals gefeliciteerd en geniet van de vakantie. Wij wensen de leerlingen met een her-examen enorm veel succes en geluk!

Ritje Witmarsum zeker de moeite waard!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Het klimaat is duidelijk van slag. Daarom is het slim én duurzaam om bij de keuze van je tuin- en balkonplanten rekening te houden met de omstandigheden waarin ze het best gedijen. Willen ze zon en droge grond of juist meer schaduw en natte voeten? Ons tuincentrum in tipt de beste planten voor vochtige plekken!

Lees meer...

Tijdens de Pinksterdagen zijn veel mensen een extra dag vrij. Hopelijk met een fijn lentezonnetje erbij! Kom vóór de pinksterdagen lekker langs voor alles wat je nog nodig hebt voor je tuin, terras of balkon! Bijvoorbeeld voor mooie inheemse planten of zaden voor het creëren van je eigen wilde bloemenweide. Van beide fleur je niet alleen zelf op, maar je doet er ook bijen en vlinders een groot plezier mee.

...

Lees meer...

In mei kun je van alles zaaien, maar het gras beter even niet maaien. Hoe dat zit? Ons tuincentrum geeft je alle 'ins and outs'!

Lees meer...