Geslaagd of niet?

Geslaagd of niet?

Vandaag krijgen de meeste leerlingen de uitslag van hun examen.. Super spannend! Kom langs bij Groencentrum Witmarsum voor een groen cadeautje voor de geslaagde!

Geslaagd? Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd, super goed gedaan! Zoek je een leuk cadeau voor de geslaagde? Maak de geslaagde blij met een prachtig boeket en een leuk kaartje "Ik vond je al geslaagd, maar nu nog meer!" Vrolijke kleurrijke bloemen om het succes te vieren. Of een vrolijke kleurrijke drinkfles met wat lekkers. Ook nog erg handig voor het warme weer, waarbij je natuurlijk genoeg moet drinken!

Gezakt? Niet getreurd!

Ook dan verdien je een cadeautje. Het komt allemaal goed! Met een geluksbrenger komt dit helemaal goed. In Brazilië wordt de Peperomia als een geluksbrenger gezien. Wie heeft er een beetje extra geluk nodig? Bij Groencentrum Witmarsum hebben we de Peperomia in vele soorten, maten en kleuren!

Voor alle geslaagde: nogmaals gefeliciteerd en geniet van de vakantie. Wij wensen de leerlingen met een her-examen enorm veel succes en geluk!

Ritje Witmarsum zeker de moeite waard!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Ook zo dol op tulpen? Ons tuincentrum in Witmarsum vertelt je er meer over en geeft handige tulpentips!

Lees meer...

Heb je vorstgevoelige kuip- of potplanten in de schuur, garage, kas of een onverwarmde zolderkamer staan? Ons tuincentrum heeft praktische tips en info over de verzorging van je planten in de winterberging.

Lees meer...

Lees onze fleurige huis- en tuintips voor de maand februari.

Lees meer...