Voorjaar inspiratie voor huis en tuin

Voorjaar inspiratie voor huis en tuin

We hebben er weer naar uitgekeken: de lente staat voor de deur! In ons tuincentrum is de lente echter al van start gegaan, want wij hebben ons assortiment al volledig in het teken van het voorjaar! Zo kun je bij ons al terecht voor paas decoratie, decoratieve bloesemtakken voor in huis, prachtige groene juweeltjes, vazen en natuurlijk tuinplanten! We helpen je graag op weg met inspiratie om het voorjaar goed te beginnen. Daarnaast zijn we natuurlijk erg blij dat je we op afspraak kunnen verwelkomen in ons tuincentrum. Wil je graag écht de sfeer proeven en inspiratie op doen? Plan dan een afspraak in en kom gezellig bij ons winkelen. 

Groene juweeltjes: tijd voor nieuw groen in huis!

We hebben weer een grote verscheidenheid aan groene juweeltjes in ons assortiment, zoals de Philodendron Cherry Red, Syngonium Pink Splash en Calathea White Fusion. Deze juweeltjes zorgen ervoor dat je nét weer even iets anders in je interieur zet, waarmee je de frisse voorjaarswind door het huis laat gaan. Daarnaast kun je mooie hoekjes en tafeltjes maken door de planten te combineren met bijpassende potten en woonaccessoires.

Groene Juweelties Groencentrum Witmarsum

Bloesemtakken en DIY's

Bij lentekriebels horen natuurlijk ook bloesemtakken. Deze vind je in onze bloemenkiosk, waar je zonder afspraak terecht kunt. Heb je zin om zelf creatief aan de slag te gaan? Dan is wellicht een DIY pakket iets voor je. Zo hebben wij een DIY pakket waarmee je aan de slag kunt gaan met droogbloemen in een vaas, waarmee je thuis aan de slag kunt om een mooie voorjaars vaas te maken!

Pasen komt er aan!

Met het voorjaar zijn ook de paasdagen in aantocht. Daarom hebben we een fleurig assortiment met paasdecoratie, waarmee je jouw huis alvast kunt decoreren. Gedecoreerde paaseitjes voor aan de paastakken, mooie vaasjes en serviesgoed voor aan de paastafel en diverse andere decoraties staan al helemaal klaar voor de komende weken!

Paas decoratie Groencentrum Witmarsum

Schetsservice: tijd om de tuin onder handen te nemen

Genieten van het voorjaar betekent natuurlijk ook genieten van de tuin. Dan kan dit preciés het moment zijn om de tuin daar goed op voor te bereiden. Zijn er dingen die je graag terug wilt zien in de tuin? Wil je de tuin eens helemaal anders indelen? Plan dan een afspraak in met Cornelia voor een tuinschets. Tijdens een inspirerend tuinadviesgesprek met Cornelia kun je al jouw wensen op papier laten zetten, waardoor de tuin die je écht wilt ineens veel dichterbij komt.

Interieur Groencentrum Witmarsum

Tuinplanten: geuren en kleuren in de tuin

Natuurlijk kunnen de lente kleuren niet ontbreken in de tuin of op het balkon. Voorjaarsbloeiers zijn dan ook in grote verscheidenheid te vinden in ons assortiment. Of je nu de border, balkonbakken of plantenpotten op het terras wilt vullen; met het aanbod aan voorjaarsbloeiers zit je altijd goed! Zo breng je meteen de lente in jouw tuin. 

Plan een afspraak in en maak je klaar voor het voorjaar!

Je kunt via onze website een afspraak inplannen om bij ons te komen winkelen. Je kunt een tijdsslot van een uur reserveren, waardoor je de tijd hebt om rustig rond te kijken en inspiratie op te doen! Graag tot ziens!

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Gouden plantcombinatie: klimroos en clematis

O, wat zijn ze mooi samen! Een klimroos en een clematis. Een gouden combinatie in elke tuin. Niet alleen omdat deze klimplanten de meest schitterende bloemen in allerlei soorten, maten en kleuren krijgen, waar elke romantische ziel voor zal bezwijken.

Lees meer...
Haal het voorjaar in huis met een nieuwe kamerplant

Een nieuwe lente, een nieuw geluid... Plus nieuwe trends voor binnen en buiten. Het is tot nu toe helaas nog niet echt stralend voorjaarsweer, dus laten we ons interieur eens een trendy opfrisser geven.

Lees meer...
Slakkenbestrijding 2.0

Heerlijk, al dat frisse groen dat nu weer in de tuin en in potten op terras en balkon opkomt! Helaas vinden slakken dat ook. Letterlijk! Hoe bescherm je je mooie tuin- en potplanten nu tegen die slijmerige naaktslakken en huisjesslakken?

Lees meer...
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief