Déze kamerplanten overleven zelfs in jouw studentenhuis!

Déze kamerplanten overleven zelfs in jouw studentenhuis!

Groene planten die bijna niet dood te krijgen zijn in jouw studentenhuis? Die zijn er écht! Zelfs in een druk studentenhuis waar je gegarandeerd de planten vergeet water te geven, overleven deze prachtige kamerplanten

  1. Sanseveria

  2. Zamioculcas (kamerpalm)

  3. Yucca

  4. Philodendron Monstera Deliciosa (gatenplant)

  5. Graslelie 

Sanseveria

We beginnen met één van de meest populaire kamerplanten die enorm makkelijk te verzorgen zijn: de Sanseveria! Deze groene kamerplant gaat enorm makkelijk mee en heeft bijna geen verzorging nodig. Ook niet geheel onbelangrijk: de kamerplant heeft een luchtzuiverende werking, ideaal als je een kater hebt na het stappen. Eigenlijk maakt het ook niet uit waar je de kamerplant neerzet: hij gaat 't overal goed doen! 

Sanseveria kopen in witmarsum

Zamioculcas (kamerpalm)

Op nummer 2 staat de eyecatcher: Zamioculcas (kamerpalm) die niet alleen prachtig in je studentenkamer staat, maar ook nog eens makkelijk is om te verzorgen. Zet hem op een leuk plekje bij de verwarming of juist in een donkere, grauwe hoek. De plant doet het zowel in de zon als schaduw goed, dus wees creatief. Water? Dat heeft deze kanjer bijna niet nodig!

Zamioculcas als makkelijke kamerplant

Yucca

De Yucca wordt ook wel Palmlelie genoemd en zoals je hieronder kunt zien, is het een grote kamerplant die prachtig staat in je studentenwoning. Als je gek bent op een tropische uitstraling, dan is deze groene rakker een mooie aanwinst voor je woning. Let er wel op dat je de plant op een plekje zet waar niet enorm veel zon staat, in de halfschaduw is de kamerplant helemaal tevreden!

koop een Yucca

Philodendron Monstera Deliciosa (gatenplant)

Heb je totaal geen groene vingers? Dan is de Philodendron Monstera Deliciosa (gatenplant) ideaal voor jou. De kamerplant met zijn prachtige bladeren vraagt om weinig verzorging én staat ook nog eens prachtig in je kamer. Heb je een kamer waar niet enorm veel licht komt? Dan is de Gatenplant de ideale plant voor deze plek. Net als de Sanseveria zuivert de Gatenplant ook de lucht voor je. Twee vliegen in één klap!

makkelijke plant kopen: Philodendron Monstera Deliciosa

Graslelie 

Een absolute topper onder de studentenplanten is de Graslelie! Eindeloos genieten van een plant met bijna geen verzorging, hoe fijn? Je kan deze kamerplant weken vergeten en nóg zal hij rechtop blijven staan. Heb je nu eens een keer wat tijd over en besluit je jouw studentenwoning op te ruimen? Geef je Graslelie dan twee keer per week een slokje water en eens per week een sproeibeurt, dat zal hij waarderen!

graslelie kopen in witmarsum

Studentenplanten genoeg!

Kom langs en bekijk het totale aanbod kamerplanten die ideaal in jouw studentenhuis zullen staan.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 tuintips voor april

April doet wat ‘ie wil, dus het kan nog alle kanten op. Een lekker lentezonnetje en dan weer een hoosbui of voorjaarsstorm. Nachtvorst ligt nog op de loer.

Lees meer...
Moestuinieren in maart

Door alle ontwikkelingen rond het coronavirus zou je bijna vergeten dat het lente is! Met een heerlijk zonnetje erbij kun je nu een goede start maken met het moestuinseizoen, in de tuin, op het balkon, in de vensterbank of in de vierkante-meterbak.

Lees meer...
Tuinieren als gezonde en opbeurende bezigheid in coronatijden

Wereldwijd zitten we in sociaal isolement, in de strijd tegen het coronavirus. Niet op bezoek bij opa en oma, niet naar school, naar het zwembad of de film. Je wordt er allemaal niet vrolijk van. Gelukkig kun je wel veilig lekker aan de slag in je tuin en op je balkon, samen met de kinderen.

Lees meer...
Snoeien in maart

Snoeien doet bloeien. Knip de winter weg voor een goede start van het tuinseizoen 2020! Heel veel planten en struiken moet je nu snoeien, ook nu ze al zo vroeg uitlopen. Geef ze meteen speciale mest, dan geniet je straks van extra kleur en geur.

Lees meer...