Déze kamerplanten overleven zelfs in jouw studentenhuis!

Déze kamerplanten overleven zelfs in jouw studentenhuis!

Groene planten die bijna niet dood te krijgen zijn in jouw studentenhuis? Die zijn er écht! Zelfs in een druk studentenhuis waar je gegarandeerd de planten vergeet water te geven, overleven deze prachtige kamerplanten

  1. Sanseveria

  2. Zamioculcas (kamerpalm)

  3. Yucca

  4. Philodendron Monstera Deliciosa (gatenplant)

  5. Graslelie 

Sanseveria

We beginnen met één van de meest populaire kamerplanten die enorm makkelijk te verzorgen zijn: de Sanseveria! Deze groene kamerplant gaat enorm makkelijk mee en heeft bijna geen verzorging nodig. Ook niet geheel onbelangrijk: de kamerplant heeft een luchtzuiverende werking, ideaal als je een kater hebt na het stappen. Eigenlijk maakt het ook niet uit waar je de kamerplant neerzet: hij gaat 't overal goed doen! 

Sanseveria kopen in witmarsum

Zamioculcas (kamerpalm)

Op nummer 2 staat de eyecatcher: Zamioculcas (kamerpalm) die niet alleen prachtig in je studentenkamer staat, maar ook nog eens makkelijk is om te verzorgen. Zet hem op een leuk plekje bij de verwarming of juist in een donkere, grauwe hoek. De plant doet het zowel in de zon als schaduw goed, dus wees creatief. Water? Dat heeft deze kanjer bijna niet nodig!

Zamioculcas als makkelijke kamerplant

Yucca

De Yucca wordt ook wel Palmlelie genoemd en zoals je hieronder kunt zien, is het een grote kamerplant die prachtig staat in je studentenwoning. Als je gek bent op een tropische uitstraling, dan is deze groene rakker een mooie aanwinst voor je woning. Let er wel op dat je de plant op een plekje zet waar niet enorm veel zon staat, in de halfschaduw is de kamerplant helemaal tevreden!

koop een Yucca

Philodendron Monstera Deliciosa (gatenplant)

Heb je totaal geen groene vingers? Dan is de Philodendron Monstera Deliciosa (gatenplant) ideaal voor jou. De kamerplant met zijn prachtige bladeren vraagt om weinig verzorging én staat ook nog eens prachtig in je kamer. Heb je een kamer waar niet enorm veel licht komt? Dan is de Gatenplant de ideale plant voor deze plek. Net als de Sanseveria zuivert de Gatenplant ook de lucht voor je. Twee vliegen in één klap!

makkelijke plant kopen: Philodendron Monstera Deliciosa

Graslelie 

Een absolute topper onder de studentenplanten is de Graslelie! Eindeloos genieten van een plant met bijna geen verzorging, hoe fijn? Je kan deze kamerplant weken vergeten en nóg zal hij rechtop blijven staan. Heb je nu eens een keer wat tijd over en besluit je jouw studentenwoning op te ruimen? Geef je Graslelie dan twee keer per week een slokje water en eens per week een sproeibeurt, dat zal hij waarderen!

graslelie kopen in witmarsum

Studentenplanten genoeg!

Kom langs en bekijk het totale aanbod kamerplanten die ideaal in jouw studentenhuis zullen staan.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Top 7 trendy kamerplanten voor 2020

Groen in huis is hipper dan hip! Welke kamerplanten zijn dit jaar helemaal 'je van het'?

Lees meer...
Nationale Tulpendag 2020

Kerstmis is nog maar net achter de rug, maar we kunnen ons hart nu al ophalen aan bloeiende voorjaarsbollen in alle soorten, maten, kleuren en geuren.

Lees meer...
Kerstboom eruit, voorjaarsbollen erin!

De oude, vertrouwde slogan blijft ook nog gelden hoor! 'Kerstboom eruit, kamerplant erin.' Dan heb je meteen weer meer sfeer in huis.

Lees meer...
5 tips voor het recyclen van je kerstgroen

Misschien heb je de kerstboom al weggebracht of op laten halen door actieve buurtkinderen, maar dan heb je vast nog een krans of andere decoraties van dennengroen.

Lees meer...