Ontdek Casa Vivante: verfijnde eenvoud en oog voor detail!

Ontdek Casa Vivante: verfijnde eenvoud en oog voor detail!

Groencentrum Witmarsum is trotse verkoper van Casa Vivante producten. In ons groencentrum vind je een ruim aanbod aan Casa Vivante producten die staan voor verfijnde eenvoud en oog voor detail. Casa Vivante is een merk dat hoogwaardige kwaliteitsproducten levert en dat is ook terug te zien in ons aanbod. Maak je huis weer gezellig en sfeervol met de woonaccessoires van Casa Vivante bij Groencentrum Witmarsum.

Aanbod Casa Vivante producten

Om het weer sfeervol in huis te maken heb je verschillende soorten woonaccessoires nodig. Zo heb je bijvoorbeeld de functionele woonaccessoires zoals lampen, maar ook woonaccessoires die alleen maar sfeer in huis brengen zoals beeldjes. Ons assortiment Casa Vivante bestaat onder andere uit de volgende producten:

  • Borden
  • Verlichting
  • Kussens/dekens
  • En nog veel meer...

Ons assortiment is ruim en wordt verkocht voor de juiste prijs. Ons assortiment woonaccessoires van Casa Vivante is niet alleen leuk om zelf in huis te hebben, maar ook erg leuk om cadeau te doen! Er zit vast en zeker een prachtig cadeau voor jezelf of een ander tussen. Ook kun je bij Groencentrum Witmarsum terecht voor allerlei plantenpotten in verschillende maten van het merk Casa Vivante. Zo staan jouw kamerplanten er ook weer mooi en fris bij!

Casa-vivante-woonaccessoires

Woontrends van dit moment

Ook Groencentrum Witmarsum gaat met de trends mee op woongebied. Ons assortiment Casa Vivante producten wordt ieder seizoen weer aangevuld met producten die meegaan met de laatste trends. Zo is er voor jou altijd iets nieuws om te ontdekken. Laat je verrassen door ons altijd vernieuwende aanbod Casa Vivante woonaccessoires van uitstekende kwaliteit. Meubels kopen is makkelijk gedaan, maar het echt gezellig in huis maken is nogal lastig. Mede door de Casa Vivante producten en wellicht wat mooie kamerplanten wordt het ook bij jouw thuis gezellig.

Sfeer in huis met Casa Vivante

Breng met de sfeerartikelen en woonaccessoires van Casa Vivante weer sfeer in huis. Hoe zorg je eigenlijk voor meer sfeer in huis? Dat is vrij simpel! Door woonaccessoires in de meeste gevallen bij elkaar te groeperen en deze niet los te plaatsen, krijgt jouw woonkamer vol Casa Vivante nog meer sfeer. Ook voor prachtige plantenpotten om je nieuw gekochte kamerplanten in te doen ben je bij Groencentrum Witmarsum op het goede adres. Kom langs voor ons actuele aanbod en vraag tips aan één van onze medewerkers! Wij helpen je graag en hopen je dan ook snel te mogen verwelkomen bij ons tuincentrum in Witmarsum

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

15 tuintips voor april

April doet wat ‘ie wil, dus het kan nog alle kanten op. Een lekker lentezonnetje en dan weer een hoosbui of voorjaarsstorm. Nachtvorst ligt nog op de loer.

Lees meer...
Moestuinieren in maart

Door alle ontwikkelingen rond het coronavirus zou je bijna vergeten dat het lente is! Met een heerlijk zonnetje erbij kun je nu een goede start maken met het moestuinseizoen, in de tuin, op het balkon, in de vensterbank of in de vierkante-meterbak.

Lees meer...
Tuinieren als gezonde en opbeurende bezigheid in coronatijden

Wereldwijd zitten we in sociaal isolement, in de strijd tegen het coronavirus. Niet op bezoek bij opa en oma, niet naar school, naar het zwembad of de film. Je wordt er allemaal niet vrolijk van. Gelukkig kun je wel veilig lekker aan de slag in je tuin en op je balkon, samen met de kinderen.

Lees meer...
Snoeien in maart

Snoeien doet bloeien. Knip de winter weg voor een goede start van het tuinseizoen 2020! Heel veel planten en struiken moet je nu snoeien, ook nu ze al zo vroeg uitlopen. Geef ze meteen speciale mest, dan geniet je straks van extra kleur en geur.

Lees meer...