Monstera kopen nabij Harlingen

Een monstera wordt ook wel een gatenplant genoemd. De plant is de afgelopen jaren enorm in populariteit gestegen, vooral in huis doen ze het erg goed. U hoeft maar te googlen naar ‘urban jungle’ en de monstera’s vliegen u om te oren. Er zijn dan ook veel verschillende soorten, die allemaal even leuk zijn. Bij ons tuincentrum in Witmarsum kunt u onder andere terecht voor:

  • Monstera Deliciosa;
  • Monstera Variegata;
  • Monstera Adansonii;
  • Monstera Monkey Mask. 

Monstera verzorging nabij Harlingen

Monstera stekken hebben niet zo veel water nodig. Sterker nog, de monstera plant doet het niet zo goed als deze teveel water krijgt. In dat geval kan de monstera gele bladeren krijgen. Toch moeten de plant monstera net als andere planten in de lente en zomer wel wat meer water krijgen dan in de winter. Geef de plant water en laat de aarde helemaal opdrogen, dat is niet erg bij de monstera. Overigens houdt de monstera van licht, maar staat hij liever niet te veel in direct zonlicht. Zet deze dus liever niet in de volle zon voor het raam bij u thuis in Harlingen. Als het binnen heel droog is kan het helpen om wat schaaltjes water naast de plant te zetten, om zo de luchtvochtigheid wat op te drijven. Ziet u dat uw monstera een beetje begint te hangen? Dan is het misschien slim om een stokje in de aarde te zetten en de plant er eventueel tegenaan te binden. Bekijk verder al onze handige tuintips voor het verzorgen van planten en meer!

Laat uw huis in de buurt van Harlingen stralen met Monstera's

Breng een vleugje groen in uw leven in de omgeving van Harlingen met een prachtige monstera van Groencentrum nabij Harlingen. Wij delen uw passie voor planten en staan klaar om uw monstera-avontuur in de omgeving van Harlingen onvergetelijk te maken.

Monstera kopen nabij Harlingen bij Groencentrum Witmarsum

Een monstera nabij Harlingen kopen kan natuurlijk bij Groencentrum Witmarsum. Wij zijn goed bereikbaar vanuit onder andere Bolsward, Makkum, Sneek, Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Joure, Wieringerwerf, Dronrijp en Wieringen. Daarnaast zijn wij zes dagen in de week open, dus we zien u vast binnenkort een keer verschijnen! De leukste montera planten koopt u natuurlijk bij Groencentrum Witmarsum!

Plan uw route