Kantoorbeplanting

Ben je op zoek naar kantoorbeplanting of interieurbeplanting? Zoek dan niet verder, want Groencentrum Witmarsum is gespecialiseerd in het verzorgen van kamerplanten in onder andere kantoren en hotels. Wij helpen graag bij het leveren van passende kantoorplanten en geven advies hoe je de kamerplanten kunt onderhouden. Wil je weten wat de voordelen zijn van kantoorbeplanting? Lees dan snel verder!

Wat zijn de voordelen van kantoorplanten?

Nog altijd zijn kamerplanten super hip! De urban jungle trend is nog steeds populair en kamerplanten geven elke ruimte meer sfeer. Geef toe... een werkruimte, vergader- of congreszaal ziet er toch een stuk leuker uit met wat mooie planten? Wist je dat groen zorgt voor een goed humeur en minder stress geeft? Daarom zijn kamerplanten op kantoor of bijvoorbeeld in een hotel een must! Wat zijn nog meer voordelen van kantoorbeplanting?

  • De luchtvochtigheid wordt verhoogd.
  • Kamerplanten geven zuurstof aan de lucht en zuiveren de lucht.
  • Het licht wordt gefilterd.
  • Kamerplanten halen kooldioxide uit de licht en verwijderen fijnstof.

Top 5 populaire kantoorplanten

Wil jij ook kantoorplanten of interieurbeplanting in jouw werkruimte? Dan gaan wij samen met jou kijken welke kamerplanten het best in de desbetreffende ruimte passen. Er zijn een aantal populaire kamerplanten die geschikt zijn voor op kantoor:

  1. Ficus - De Ficus is verkrijgbaar in verschillende soorten: grote bladeren en kleine bladeren.
  2. Sansevieria - De verschillende soorten Sansevieria zijn super sterk, hebben weinig water nodig en kunnen op vrijwel elke plek staan.
  3. Kentia - De Kentia palm is een sterke plant, heeft een tropische uitstraling en is gemakkelijk te onderhouden.
  4. Anthurium - De Anthurium geeft door zijn bloemen meer kleur in elke ruimte en is makkelijk in onderhoud.
  5. Zamioculcas - De Zamioculcas is een stoere plant en heeft heel weinig water nodig.

Groencentrum Witmarsum: specialist in kantoorplanten en interieurbeplanting in Friesland

Wil je ook graag mooie kantoorbeplanting en advies van onze specialisten hoe je de planten het best kunt verzorgen? Neem dan gerust contact met ons op! Bij het leveren van planten houden wij altijd rekening met de ruimte, het licht en de temperatuur, zodat wij de beste kamerplanten kunnen aanbevelen. Heb je vragen over de kantoorplanten of wil je meer informatie over deze speciale dienst? Bel naar: 0517-531375 of stuur een mail naar: [email protected].

Bel ons! Mail ons!