kamerplanten

Met kamerplanten fleur je de kamer op binnen een mum van tijd! Bij Groencentrum Witmarsum hebben wij veel verschillende soorten populaire kamerplanten in diverse formaten. Zo kun je bij ons terecht voor grote kamerplanten, maar ook voor kamerplanten van een regulier formaat en zelfs voor mini plantjes. Voor ieder wat wils dus! Kom snel langs bij Groencentrum Witmarsum, dé tuinspecialist van het noorden!

Top 5 populairste kamerplanten

Als je planten kopen gaat in het tuincentrum is het niet ongebruikelijk dat je door de bomen (of planten!) het bos niet meer ziet. Er staan in veel gevallen zo veel planten dat je niet kan kiezen! Dat is natuurlijk helemaal niet erg, maar om te voorkomen dat je met tien verschillende kamerplanten thuis komt, hebben we hier vast een lijstje gemaakt met de populairste kamerplanten. Zo kun je thuis vast bedenken welke kamerplanten je graag in huis wil halen. De top 5 populaire kamerplanten zijn:

  • De Monstera Deliciosa (gatenplant);
  • De Musa Dwarf (bananenplant);
  • De Anthurium andreanum (flamingoplant);
  • De Spathiphyllum Alfetta (lepelplant);
  • De Yucca Elephantipes (palmlelie).

Planten in binnenpotten in huis

Maak van de kamer een echte ‘urban jungle’, vol met leuke kamerplanten. Combineer grote kamerplanten met kleine kamerplanten en bloeiende kamerplanten met groene kamerplanten. Zo breng je kleur en leven in huis. Wist je dat de aanwezigheid van planten in de kamer je creativiteit en concentratievermogen stimuleren? Zeker wanneer je veel thuis werkt of studeert zijn planten dus een goede toevoeging aan het huis. Het leuke van planten is dat je ze eindeloos kunt combineren, zo kun je de planten in potten zetten van verschillende formaten en met verschillende kleuren. Maak er een wilde boel van of houd alles juist strak binnen de stijl van het huis. Waar je ook voor kiest, de leukste kamerplanten en plantenpotten vind je in ons tuincentrum!

Kamerplanten bij Groencentrum Witmarsum

Bij Groencentrum Witmarsum kun je de allerleukste kamerplanten kopen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor allerlei andere benodigdheden, zoals plantenpotten en kamerplanten voeding. Wil je graag advies over kamerplanten? Neem dan gerust contact met ons op of spreek in het tuincentrum een van onze medewerkers aan. Wij zijn zes dagen in de week geopend, dus je kunt langskomen wanneer je wilt. Kom snel alle mooie kamerplanten bewonderen bij Groencentrum Witmarsum nabij Bolsward, Makkum, Sneek, Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Joure, Wieringerwerf, Dronrijp, Wieringen, Terschelling en Vlieland.