Binnenplanten

Met mooie binnenplanten jouw huis opfleuren? Wat een geweldig idee! Bij Groencentrum Witmarsum vind je alle leukste en meest populaire kamerplanten voor bij jou in huis. Wil je een grote plant om in dat lege hoekje te zetten? Of wil je de kamer omtoveren tot een heuse urban jungle met grote binnenplanten? Niets is te gek! Bekijk ons volledige assortiment van mooie binnenplanten in onze webshop of kom langs in ons tuincentrum.

Binnenplanten in de buurt bij jou!

In ons tuincentrum kun je mooie binnenplanten kopen voor bij jou thuis. Binnenplanten in de schaduw, binnenplanten met bloemen of extra sterke binnenplanten, wij hebben ze allemaal in huis. Wij zijn dan ook niet voor niets dé tuinspecialist van het noorden! Kom bij ons langs voor te gekke kamerplanten, om je vast wat binnenplanten ideeën te geven, hieronder een kort lijstje sterke binnenplanten voor in huis:

  • Monstera;
  • Alocasia; 
  • Pilea.

Verzorgen van binnenplanten

Hoewel alle binnenplanten natuurlijk een andere verzorging nodig hebben, zijn er wel een aantal basisregels die je kunt volgen bij het verzorgen van planten. De belangrijkste regel voor de meeste planten is dat je ze beter niet op een plek kan zetten waar ze voor lange tijd in direct zonlicht staan. Voor de meeste planten zijn plekjes bij het raam op het zuiden veel te heet, waardoor ze snel verdrogen. Kies daarom liever voor een lichte plek, zonder dat er te veel direct zonlicht op valt. Qua water is het belangrijk dat je goed kijkt naar de soort plant die je in huis hebt. Over het algemeen kun je planten het beste water geven als de aarde droog is. Laat de natte grond vervolgens opdrogen en wanneer deze een aantal dagen later weer korrelig begint te worden kun je ze weer bewateren. Wij geven je in ons tuincentrum ook graag tuintips voor het verzorgen van binnenplanten!

Binnenplanten bij Groencentrum Witmarsum

Kom gezellig langs bij Groencentrum Witmarsum, de tuinspecialist nabij Bolsward, Makkum, Sneek, Harlingen, Franeker, Leeuwarden, Joure, Wieringerwerf, Dronrijp, Wieringen, Terschelling en Vlieland. Bekijk ons volledige aanbod binnenplanten online of kom ze bewonderen in het tuincentrum. Bij ons zit je goed voor groene planten, hangplanten, bloeiende binnenplanten en nog veel meer! We zijn zes dagen per week open en zien je graag binnenkort bij onze binnenplanten in Groencentrum Witmarsum!