Culinaire inspiratie nabij Vlieland

Hier gaan we dieper in op de culinaire ervaringen die je kunt beleven bij Groencentrum Witmarsum. Ontdek nieuwe smaken, unieke gerechten en speciale evenementen die ons restaurant te bieden heeft.

Routebeschrijving

Een ontdekkingsreis door onze menu's

Begin je dag met een heerlijk ontbijt bij ons. Probeer onze verfrissende Yoghurt bowl, gevuld met romige Griekse yoghurt, cranberrygranola en verse stukjes fruit.

Voor een authentiek Fries ontbijt raden we het Frysk Elfsteden ontbijt aan. Geniet van koffie, thee of cappuccino, verse jus d’orange, een gekookt ei, yoghurt met cranberrygranola en vers fruit, en verse mini-broodjes met verschillende soorten beleg, inclusief traditioneel Fries suikerbrood en krentenbrood.

Ons restaurant biedt ook heerlijke lunchopties, zoals diverse belegde broodjes, zoals hummus met gegrilde groenten, carpaccio met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise, en wisselende lunchspecials. Probeer onze smakelijke salades met gerookte makreel of geitenkaas.

Voor de liefhebbers van lunchklassiekers hebben we het 12-uurtje met soep van de dag, verse salade en brood met kroket, lichtere opties zoals soep van de dag met brood en kruidenboter, en onze speciale tosti, de tosti pulled pork. Laat je verrassen of bekijk ons menu voor meer opties.

Lokale ingrediënten, wereldse smaak

We geloven in het gebruik van verse en lokale ingrediënten om gerechten te creëren die zowel verrukkelijk als duurzaam zijn. Ontdek de smaak van Vlieland in elk hapje dat we serveren.

Een uitnodiging voor culinaire verwennerij

Kom langs bij Groencentrum Witmarsum en laat je verwennen door onze culinaire creaties en gastvrijheid. Reserveer vandaag nog je tafel voor een onvergetelijke ervaring.

Bezoek ons restaurant nabij Vlieland

Kom langs bij het restaurant van Groencentrum Witmarsum in de buurt van Vlieland en geniet tijdens het winkelen van een smakelijke kop koffie met huisgemaakt gebak. Voor een voedzame lunch zit je goed: ons restaurant serveert versgebakken brood en verrukkelijke sandwiches. Kom gezellig langs en laat je verwennen!

Routebeschrijving