Elke dag verse aanvoer bloemen bij Groencentrum Witmarsum nabij Wieringen

Op zoek naar een bloemist in de buurt van Wieringen? Bij Groencentrum Witmarsum ben je aan het juiste adres! Onze bloemisten krijgen iedere dag verse bloemen binnen en stellen de mooiste boeketten samen. Leuk voor jezelf of om cadeau te doen. Onze boeketten zijn nu ook online te bestellen.

Kom eens langs bij onze topbloemist in de buurt van Wieringen

De bloemist van ons tuincentrum in de omgeving van Wieringen krijgt iedere dag verse bloemen geleverd van de bloemenveiling in Aalsmeer. In onze koelcel staat ook altijd een groot assortiment bloemen klaar. Ben je op zoek naar een mooi boeketje? In onze bloemenwinkel vind je luxe boeketten in verschillende prijsklassen, afgestemd op het huidige seizoen. Je kunt er ook voor kiezen om samen met één van onze bloemisten een boeket samen te stellen. Dit is vooral erg leuk wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau. Omdat onze boeketten zo vers zijn blijven ze lang mooi!

De bloemist van Groencentrum Witmarsum nabij Wieringen geeft je graag advies

Bij Groencentrum Witmarsum in de buurt van Wieringen kun je ook altijd terecht voor tuintips en adviezen. Onze bloemisten vertellen je graag alles wat je wilt weten over bloemen. Zo vertellen zij je graag 10 tips voor de verzorging van snijbloemen:

  • Snij de bloemen bij thuiskomst schuin af op 45 graden.

  • Haal altijd minimaal twee centimeter van de stelen af, hier zitten vaak bacteriën op.

  • Een goede vaas is van glas. Hier blijven weinig bacteriën in achter en je kunt goed zien of de vaas schoon is.

  • Maak een vaas na gebruik altijd schoon met chloor.

  • Zet jouw bloemen altijd in koud water.

  • Voeg wat extra voeding toe aan het water voor energie en om bacteriën te doden. Dit is uiteraard te verkrijgen bij onze bloemist.

  • Zet jouw boeket nooit in de volle zon.

  • Zet ze ook nooit in de buurt van fruit.

  • Zorg er altijd voor dat er geen blad in het water hangt.

  • Gaan jouw rozen er slap bij hangen? Wikkel ze dan in een krant en zet ze een nacht op een koele plaats neer.

Zo blijven de verse snijbloemen van onze bloemenwinkel nóg langer mooi! Voor meer tips over de verzorging van bloemen en planten kun je altijd even bij ons langskomen of bekijk onze online tuintips, tuinkalender en plantengids.

Online bloemen bestellen bij onze bloemenshop in de regio Wieringen

Je bestelt de boeketten van onze bloemist nabij Wieringen nu ook gemakkelijk vanuit huis. Namelijk in onze online bloemenwinkel! Bekijk op jouw gemak de prachtige boeketten die speciaal door onze bloemisten zijn samengesteld en bestel ze direct. Van vrolijke tot romantische boeketten; we hebben het allemaal. Je bestelt hier ook mooie bloemstukken waar bijvoorbeeld een fles wijn in is verwerkt. Bekijk onze webshop of kom eens langs in onze bloemenwinkel!

Routebeschrijving