Een groot assortiment bloembollen bij Groencentrum Witmarsum nabij Wieringerwerf

Wil je bloembollen planten in de tuin of verwerken in een mooi stukje voor binnenshuis? Kom dan vooral snel langs bij Groencentrum Witmarsum nabij Wieringerwerf! Bij ons kun je tulpenbollen kopen, maar ook bollen voor hyacinten en amaryllis. Daarnaast kunnen wij je in de winkel voorzien van advies en diverse tuintips.

Routebeschrijving

Veelgestelde vragen over bloembollen bij Groencentrum Witmarsum dichtbij Wieringerwerf

Iedere bloembol heeft een eigen gebruiksaanwijzing, zo kunnen wij antwoord geven over verschillende bloemsoorten op vragen als:

 • Wanneer bloembollen planten?
  • Over het algemeen worden voorjaarsbloeiers zoals tulpen en narcissen in de herfst geplant, terwijl zomerbloeiers zoals dahlia's in het voorjaar de grond in gaan. Bij Groencentrum Witmarsum in de buurt van Wieringerwerf helpen we je graag met de juiste planttijd.
 • Kan ik de bloembollen bewaren voor een langere tijd?
  • Ja, mits ze op een koele, droge en donkere plaats worden bewaard. Wij geven je graag specifieke tips voor het bewaren van jouw bloembollen bij Groencentrum Witmarsum nabij Wieringerwerf.
 • Zijn dit biologische bloembollen?
  • Bij Groencentrum Witmarsum naast Wieringerwerf hebben we een assortiment van zowel conventionele als biologische bloembollen. Vraag ernaar in onze winkel voor meer informatie.
 • Hoe moet ik de bloembollen verzorgen?
  • Iedere soort bloembol heeft specifieke zorg nodig. Ons deskundige team bij Groencentrum Witmarsum vlakbij Wieringerwerf staat klaar om je advies te geven over de beste zorg voor jouw bloembollen.

Bloembollen aanbieding dichtbij Wieringerwerf

Bij Groencentrum Witmarsum in de nabijheid Wieringerwerf kun je bloembollen bestellen en bij ons afhalen. Onze tuincentra zijn te vinden door heel noord Nederland, dus ook in de buurt van Wieringerwerf. Bij ons kun je tulpenbollen kopen, maar ook bloembollen in pot en volledige bloembollen mixen. Zo heb je binnen no-time alles in huis voor bloembollen planten wanneer het jou uitkomt!

Waarom kiezen voor Groencentrum Witmarsum nabij Wieringerwerf?

 • Deskundig advies: Ons team van ervaren tuinexperts bij Groencentrum Witmarsum nabij Wieringerwerf staat klaar om je te adviseren bij het kiezen en verzorgen van je bloembollen.
 • Breed assortiment: Van tulpen en hyacinten tot amaryllis, wij hebben een uitgebreide collectie bloembollen bij Groencentrum Witmarsum nabij Wieringerwerf.
 • Kwaliteit gegarandeerd: Wij selecteren alleen de beste bloembollen voor ons assortiment.
 • Lokale beschikbaarheid: Met tuincentra verspreid door noord Nederland, is er altijd een Groencentrum Witmarsum in de buurt.

Bloembollen kopen om de hoek van Wieringerwerf bij Groencentrum Witmarsum

In ons tuincentrum nabij Wieringerwerf kun je tulpenbollen kopen, maar ook van diverse andere mooie bloemen. Wat denk je bijvoorbeeld van een mooie amaryllis om de kamer mee op te vrolijken? Bloemen in de tuin of in de kamer geven de ruimte sfeer en kleur, breng het voorjaar naar binnen met prachtige bloembollen!

Bezoek onze winkel dichtbij Wieringerwerf

Wij zijn zes dagen per week geopend, dus er is vast een moment waarop je bij ons langs kunt komen. Voor advies en aankopen kun je ons tuincentrum nabij Wieringerwerf bezoeken. Heb je vragen of wil je advies over het planten van bloembollen? Neem dan contact op met Groencentrum Witmarsum nabij Wieringerwerf. Wij helpen je de bol voor de perfecte bloem te kopen. Zo maken wij jouw huis en tuin samen een stukje gezelliger!

Routebeschrijving