De mooiste woonaccessoires

Woonaccessoires maken van je huis een thuis

Op zoek naar sfeer in huis? Dat zit hem vaak in de details. Wat kussens op de bank, een lekker warm plaid over de bankleuning, een mooi kleed op de grond, fotolijsten op de kast, brandende kaarsen op tafel en natuurlijk prachtige planten in potten en manden om het geheel af te maken. Maak uw woning een plek waar je je echt thuis voelt en kunt genieten met het gezin en vrienden. Voor de mooiste woonaccessoires moet je natuurlijk bij Groencentrum Witmarsum zijn!

Stijlen van woonaccessoires

Niet iedereen beschikt over een paar gouden vingers. In de woonbladen ziet alles er sfeervol en perfect uit, maar om dit zelf voor elkaar te krijgen... Waat te beginnen en met welke items? Welke artikelen passen mooi bij elkaar? Gelukkig hebben wij fanatieke medewerkers in huis, die precies weten hoe u uw interieur op een perfecte maniet zelf stijlt. Zo heb je in een mum van tijd een interieur als uit een magazine!

Onze stijling tips met woonaccessoires

 1. Een stilleven creëert rust
  Kies niet voor overal losse items. Dit creëert onrust in uw huis. Kies liever voor één plek, waar je jouw mooiste items bij elkaar neerzet. 
   
 2. Contrast is key
  Een gemakkelijke keuze is het kiezen van woonaccessoires die bij elkaar passen. Dit geeft alleen niet altijd het meest verfrissende resultaat. Dit is de veilige weg, die kan werken, maar probeer ook eens wat anders uit. Kies bijvoorbeeld voor verschillen in kleuren en materialen. Zo maakt u net als een expert een dynamisch geheel.
   
 3. Bestaande en nieuwe spullen
  Het is niet nodig om van voren af aan te beginnen. Kijk eerst eens goed om je heen naar wat je al hebt. Een stoere plant, een mooie lijst of oude spiegel kan al een goed uitgangspunt zijn. Probeer deze te combineren met wat nieuwe kaarsen, een glazen vaas of stolp met een plant eronder.
   
 4. Durf te experimenteren!
  Van proberen is nog nooit iemand slechter geworden. Zo krijg je er langzaamaan gevoel voor en zie je steeds weer nieuwe combinaties. Less is more, dus ben je niet zeker van je zaak? Haal dan eens iets weg.

Wij hebben bij Groencentrum Witmarsum een zeer uitgebreide afdeling aan de mooiste woonaccessoires, waar je zeker iets moois kunt vinden.

Een woonaccessoire, altijd een goed cadeau!

Moet je bij iemand op visite of wil je eens iemand verrassen? Dan zijn woonaccessoires altijd een leuk idee! Wat stijlvolle takken in een nieuwe vaas of een comfortabel kussen voor op de bank. Een leuke spiegel voor aan de muur of een heerlijk kleed voor op de vloer. Kies je voor een arrangement met een dienblad met een plant en wat kaarsen of een mooi opgemaakt windlicht? Met deze cadeau's scoor je zeker bonuspunten! Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres!

Woonaccessoires kopen

Is je interieur wel toe aan een opfrisbeurt? Kom dan eens langs bij Groencentrum Wotmarsum! Het is een feestje om bij ons rond te lopen op de afdeling sfeer en cadeau. Er is een enorme keus aan accessoires. Denk maar eens aan potten en vazen, schalen en glazen, kaarsen en windlichten, kleden en kussens, manden en lijsten, spiegels en plaids. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het! Kom je er niet uit? Naam gerust een foto mee van de ruimte en onze medewerkers adviseren je graag! Je bent van harte welkom bij Groencentrum Witmarsum in Friesland!